4078 termék
Barbie Jurassic World Fashion ruha szett sapkával (165913)
Barbie Jurassic World Fashion ruha szett sapkával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 990 Ft
Barbie Ken baba Los Angeles kiegészítőkkel (174221)
Barbie Ken baba Los Angeles kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 790 Ft
Barbie Ken baba szörfös játék figura (174187)
Barbie Ken baba szörfös játék figura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 490 Ft
Barbie Ken baba szörfös játékszett kiegészítőkkel (174125)
Barbie Ken baba szörfös játékszett kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 390 Ft
Barbie kerti játékszett csocsó asztal kiegészítőkkel (156483)
Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig naprakész tud lenni! Látogass most el hozzá és szerezd meg neki ezt a csocsóasztalos szettet, hogy a lakása is lépést tartson vele. Készítsétek elő a szobáját a játékra: rakj ki pár finomságot a barátainak, állítsd be a bábukat az asztalon, és amint megérkezett mindenki, indulhat is a csocsózás! Cselezzétek ki Barbie-val egy csapatban az ellenfeleket és legyél mellette focista, videójátékhős, divatdiktátor, vagy ami csak szeretnél. A műanyag játékszettet három évesnél idősebb lányoknak ajánljuk.
3 900 Ft
Barbie Self-Care műterem gyurmával és kiegészítőkkel (161023)
Megérkezett Barbie, a híres játékbaba, aki hiába múlt már el 60 éves, még mindig naprakész és ismeri a trendeket! Most egy Self-Care műtermet nyitott meg, ahol a kedvenc kutyusa után az állványon lévő unikornist, vázát vagy dinnyét szeretné lefesteni. Lesd el tőle, hogy hogyan használja az ecsetet, utánozd a mozdulatait és akkor belőled is igazi művész lesz! Ráadásul képzeld, a festés mellett tud még vázákat is készíteni! Segíts neki eldönteni, hogy a lila vagy a rózsaszín gyurmát használja, vegyél ki egy keveset a vödörből és nyomd a gyurmát az asztalán lévő formanyomóba! Ezután már csak pár csillag és szívecske hiányzik a vázára, szóval tedd a vázát forgó korongra és nyomkodd az oldalára a mintákat! Ugye, milyen jól néz ki? Egy több, mint 25 darabos Self-Care műterem szettel vár rád Barbie, ha elmúltál három éves. A szett kétféle gyurmát is tartalmaz.
15 800 Ft
Barbie Signature Dia De Muertos gyűjtői baba GXL26 (157621)
Ismerd meg Barbie barátai közül ezt a fiúbabát, aki a Signature Looks kollekcióból szeretné neked bemutatni a Día De Muertos ünnepségre szánt, szemkápráztató ruháját! A ruhájához ráadásul egy nagyon részletes sminket is kapott, hogy biztos teljesen hűen tudja bemutatni a mexikói halottak napja hangulatát. Barbie-val és barátaival lehetsz modell, videójátékhős, űrhajós, vagy ami csak szeretnél! A gyűjtői kiadású fiúbabát hatévesnél idősebb fiúknak és lányoknak ajánljuk.
36 000 Ft
Barbie Skipper Babysitter játékszett (614010070)
Ismered Barbie testvérét, Skippert? Ő az a hugica, akinek egy divatos, lila csík van a hajában és aki mindig ügyesen tud vigyázni a kisebb testvéreire. Tanuld most meg tőle, milyen is egy kistesóra vigyázni este, amikor a felnőtteknek még dolgozniuk kell. Vacsoráztassátok meg együtt ezt a barna hajú kisbabát, aztán öltöztesd át a pizsijébe és bújjatok be együtt a sátor alá. Mondj el neki egy esti mesét a kedvenc mesekönyvéből, aztán ha elálmosodik, takard be a kedvenc, kék színű takarójával. Ne felejtsd el odaadni neki a plüssmaciját, hiszen anélkül egy kislány sem tud elaludni. Barbie-val és barátaival lehetsz egy ügyes nagytesó, videójátékhős, divatdiktátor, vagy ami csak szeretnél! Három évesnél idősebb lányoknak ajánljuk ezt a bébiszitteres játékszettet a hozzá tartozó babával, sátorral és egyéb kiegészítőkkel.
4 500 Ft
Barbie Szörfös készlet kiegészítőkkel (174122)
Barbie Szörfös készlet kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 390 Ft
Barbie The Movie Ken baba görkorcsolyával (175393)
Barbie The Movie Ken baba görkorcsolyával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
23 000 Ft
Barbie Totally Hair szőke színes hajú baba kiegészítőkkel (166468)
Barbie Totally Hair szőke színes hajú baba kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 590 Ft
Bari Pakli kártyajáték (171341)
Bari Pakli kártyajáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 500 Ft
Batman detektív szett (161083)
Batman detektív szett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 490 Ft
Batman Gauntlet szivacslövő kesztyű 6 db lövedékkel (161087)
Batman Gauntlet szivacslövő kesztyű 6 db lövedékkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
14 000 Ft
Batman játékfigura 30 cm (161084)
Batman játékfigura 30 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
6 290 Ft
Batman Selina Kyle játékfigura 28 cm (161081)
Batman Selina Kyle játékfigura 28 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
6 290 Ft
Bburago Go Geras Extreme autópálya játékszett 2 db kisautóval (175176)
Bburago Go Geras Extreme autópálya játékszett 2 db kisautóval Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 990 Ft
Bburago Go Geras Extreme autópálya játékszett kisautóval (175175)
Bburago Go Geras Extreme autópálya játékszett kisautóval Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 500 Ft
Bburago Go Geras Extreme Doble Vortex autópálya játékszett 2 db kisautóval (175174)
Bburago Go Geras Extreme Doble Vortex autópálya játékszett 2 db kisautóval Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 990 Ft
Bébi altató plüss süni zenével és fénnyel (172953)
Bébi altató plüss süni zenével és fénnyel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 990 Ft
Bébi hinta dudával műanyag kék (3653)
Eljött a jó idő, szóval uzsgyi ki a kertbe vagy a játszótérre játszani! De ha most mégsem mehetsz ki a játszótérre, akkor se szomorkodj, hanem varázsolj otthonra egy játszóteret! Az egyik legszórakoztatóbb játékot kaphatod meg tőlünk, vagyis egy műanyag, kék hintát. Kérj meg egy felnőttet, hogy erősítse fel egy fára vagy egy biztonságos helyre, aztán ülj bele és indulhat is a hintázás! Hintázz minél magasabbra ezzel a bébi hintával, és ha mindez nem lenne elég, akkor még egy duda is van rajta, hogy biztos hallják a többiek, mennyire jól szórakozol. Itt az idő, ragadd meg a lehetőséget, és vidd haza ezt a 40 kg-ig terhelhető, 1 éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánlott szabadtéri játékot!
4 200 Ft
Bébi hinta dudával műanyag narancssárga (3653)
Eljött a jó idő, szóval uzsgyi ki a kertbe vagy a játszótérre játszani! De ha most mégsem mehetsz ki a játszótérre, akkor se szomorkodj, hanem varázsolj otthonra egy játszóteret! Az egyik legszórakoztatóbb játékot kaphatod meg tőlünk, vagyis egy műanyag, narancssárga hintát. Kérj meg egy felnőttet, hogy erősítse fel egy fára vagy egy biztonságos helyre, aztán ülj bele és indulhat is a hintázás! Hintázz minél magasabbra ezzel a bébi hintával, és ha mindez nem lenne elég, akkor még egy duda is van rajta, hogy biztos hallják a többiek, mennyire jól szórakozol. Itt az idő, ragadd meg a lehetőséget, és vidd haza ezt a 40 kg-ig terhelhető, 1 éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánlott szabadtéri játékot!
4 200 Ft
Bébi hinta dudával műanyag zöld (3653)
Eljött a jó idő, szóval uzsgyi ki a kertbe vagy a játszótérre játszani! De ha most mégsem mehetsz ki a játszótérre, akkor se szomorkodj, hanem varázsolj otthonra egy játszóteret! Az egyik legszórakoztatóbb játékot kaphatod meg tőlünk, vagyis egy műanyag, zöld hintát. Kérj meg egy felnőttet, hogy erősítse fel egy fára vagy egy biztonságos helyre, aztán ülj bele és indulhat is a hintázás! Hintázz minél magasabbra ezzel a bébi hintával, és ha mindez nem lenne elég, akkor még egy duda is van rajta, hogy biztos hallják a többiek, mennyire jól szórakozol. Itt az idő, ragadd meg a lehetőséget, és vidd haza ezt a 40 kg-ig terhelhető, 1 éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánlott szabadtéri játékot!
4 200 Ft
Bébi hűthető rágóka citromsárga csillag (174981)
Bébi hűthető rágóka citromsárga csillag Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
990 Ft