Bemutatkozunk

 

A Játék Makett Centrum .hu webáruház üzemeltetõje a KéK Kobra Kft. Cégünk a hatályos jogszabályoknak megfelelõen végzi tevékenységét, csomagküldõ kereskedelem folytatásához szükséges engedélyszámunk: C/002 602, kiállító hatóság: GKM-KEH, Adószám: 10610600-2-43, Cégjegyzék szám :01-09-079454 Társaságunk játékáruházat is üzemeltet, ahol vásárlóinknak lehetõsége van a termékek személyes átvételére, illetve az esetleges reklamációk orvoslására. Általános szerzõdési feltételek a Garancia menüpont alatt olvashatóak.
Áruházunkban a legtöbb termék közvetlenül is megvásárolható, de elõfordulhat, hogy néhány on-line áruházunkban megtalálható termék átmenetileg nincs készleten, ezért fontos, hogy amennyiben konkrét termék megvásárlása miatt szeretne ellátogatni hozzánk, egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal az esetleges felesleges fáradtság elkerülése érdekében.

Amennyiben egy termékből nagyobb mennyiséget szeretne megvásárolni webáruházunkon keresztül, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Játék és Makett Centrum
1097 Budapest, Gyáli út 31/b
(A ferencvárosi Metro áruháztól kb. 200 méterre, egy bútoráruházzal szemben)

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:00
Szombaton: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

 

Játék és Makett Centrumunkban BANKKÁRTYÁVAL is fizethet.

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
H-P: 10:00-16:00
Szombaton és Vasárnap: SZÜNETEL

Telefon:

06-20-999-8645

Web: www.jatekmakettcentrum.hu

E-mail: info@jatekmakettcentrum.hu

Amennyiben kérdése, problémája adódna, úgy a térkép alatti táblázat kitöltésével megoszthatja velünk, igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni minden levélre.

Írja be a képen látható kifejezést!