VÁSÁRLÁS MENETE

1. Regisztráció

1.1 Regisztrációval történő vásárlás

A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt a JatékMakettCentrum.hu oldal üzemeltetője a Kék Kobra Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja. A Kék Kobra Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan. Fontos, hogy amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról, akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az e-mail cím vásárlói elégedettség-felmérés céljából, közvetlen üzletszerzési céllal is kezelésre kerül, mely ellen elérhetőségeinken tiltakozhat. E-mail címét az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.) a kérdőíves felmérés céljából adatfeldolgozóként tárolja.
A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek mellett.

1.2 Regisztráció nélküli vásárlás

A megrendeléskor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt a JatékMakettCentrum.hu oldal üzemeltetője a Kék Kobra Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja. A Kék Kobra Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.. Fontos, hogy amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról, akciókról, iratkozzon fel hírlevelünkre.

 

2. Megrendelés:

 

A megrendelés 5 lépésből áll:
 

2.1. A kosár tartalma:

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
 

2.2. Bejelentkezés:

Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.
 

2.3. Számlázási és szállítási adatok:

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait, melyeket a módosít gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
 

2.4. Ellenőrzés:

Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető tételek jellemzői az adott termékhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A megrendelhető cikkek leírásait a gyártók/forgalmazók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékek mellett található fotók, az adott cikkek ábrázolják. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. Megrendelése, a visszaigazolást követően lép érvénybe!
 

2.5. Megrendelés:

Az elküldött megrendelését a nyomtatás gombra kattintva kinyomtathatja.

 

3. Szállítási idõ és Személyes vásárlás:

Sok internetes áruház dolgozik Magyarországon, oly módon, hogy a választékunkban megtalálható termékek virtuálisak, nem rendelkeznek raktárkészlettel. Ez igen gyakran eredményezi azt, hogy egy-egy rendelést nem egészében vagy egyáltalán nem tudnak leszállítani.

A JatekMakettCentrum.hu internetes áruházában megjelenő termékek legnagyobb része raktáron van, azonnal elérhető, de előfordulhat természetesen, az áruház forgalmát valamint, folyamatos eladásinkat figyelembe véve, hogy épp elfogyott az adott árucikk, erről egy tájékoztató e-mailben értesítjük Vásárlóinkat a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül. A termékeinknél feltüntetett 2-5 munkanap szállítási idő ellenére számíthat rá, hogy a rendelést követő egy vagy két munkanapon belül leszállítjuk, vagy azonnal visszaigazolást küldünk a személyes átvétel lehetőségéről. Ha olyan cikke(ke)t is rendel online választékunkból, amely(ek)nél a várható szállítási idő több ennél, számolni kell azzal hogy a teljes csomag, a termékeknél megadott leghosszabb szállítási idővel kerül leszállításra. Ha egészen pontos elképzelése van a megvásárolandó termékről, úgy mielőtt felkeres minket érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a termékek elérhetőségét illetően. Ha nem sürgős a vásárlás, akkor pedig rendeljen bátran online felületünkön, válassza a személyes átvételt, és mi a megadott szállítási időn belül e-mail-ben tájékoztatást küldünk arról hogy átveheti a termék(ek)et. Ha pedig egyszerűen csak nézelődni szeretne egy igen nagy választékkal rendelkező játék és makett áruházban, akkor ne habozzon ellátogatni hozzánk.

További adatok a Játék és Makett Centrum menüpont alatt.

 

4. Fizetés:

A megrendelt árucikkek ellenértékét a postai, vagy futárcég alkalmazottjának kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.

 

5. Termékgarancia:

 

Cégünk az általunk eladott termékekre általában egy év garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek.

 

A 2011/83/EU számú irányelvnek, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

6. A vásárlástól való elállás joga:

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.
Fontos!

  • A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.
  • A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
  • Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
  • Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.