SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

GLS Futárszolgálattal való szállítás:

A küldeményeket utánvétes csomagként adjuk át a szállítmányozónak, melyet az, a felvételt követő munkanapon 8 - 17 óráig kézbesít. A csomag címoldalán automatikusan feltüntetjük telefonos elérhetőségét, ugyanis a szállítmányozó cég alkalmazottja telefonos egyeztetést kezdeményezhet abban az esetben, ha nem találja Önt a megadott szállítási címen. Amennyiben nem szeretnék, hogy a küldeményen telefonszáma is szerepeljen, kérjük rendelése leadásánál, a -megjegyzés- rovatban ezt jelezze részünkre. Minden olyan vásárlónknak ezt a kézbesítési módot ajánljuk, akiknek lehetőségük van megjelölni olyan címet, ahol a futárcég kézbesítője 8 - 17 óráig talál olyan személyt, aki kifizeti a küldemény ellenértékét. Amennyiben Ön előre nem látható okból nem tud a megadott szállítási napon a megjelölt címen tartózkodni, akkor új szállítási időpontot egyeztethet a cég diszpécserszolgálatánál. Amennyiben a csomag nem érkezne meg a felvételt jelző e-mail-ünket követő napon, úgy az e-mail-ben található hivatkozási szám segítségével információt kaphat a csomag helyzetéről telefonon a szállító cég ügyfélszolgálatán, vagy pedig On-line, a GLS honlapján.

Utánvétes csomagok átvételénél már bankkártyával is fizethet a futárnál!

Szállítási díjak a megrendelés értékétől függően a következőképpen változnak:

10000 Ft-ig 1220 Ft
10000 Ft-tól - 25.000Ft-ig 1430 Ft
25.000.- Ft-tól  1670 Ft
Túlméretes M 2660 Ft

UTVÁNVÉTES kiszállítás esetén 390 Ft "utánvét kezelési költség"-et* kell megfizetni.

(az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t)

Az GLS elérhetőségei munkanapokon 7.00 - 20.00:
Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660

On-Line csomagkövetés, web: https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes

 

* Mi az az utánvét kezelési költség?

Ez egy adminisztrációs költség.

Az utánvét kezelési költség csak UTÁNVÉTES fizetési mód esetén kerül felszámításra, az online bankkártyás előre fizetés esetén ezt a díjat elengedjük.

 

Postai szállítás:

A csomagot utánvétes küldeményként adjuk át a Magyar Posta részére, melyet az az esetek többségében 1, maximum 3 munkanapon belül kézbesít a címzettnek. A postai szállítást azoknak javasoljuk, akik nem tudnak megjelölni szállítási címként egy adott helyet, amelyen 8 - 17 óráig biztosan elérhetők, mivel a Posta letéti szolgáltatást is biztosít, így a kért cikkeket a sikertelen kézbesítési kísérlet után, az Önnek megfelelő időben veheti át a területileg illetékes Postahivatalban. A postai kézbesítés menete:
A csomagkézbesítő munkaidőben kísérli meg a csomag kézbesítését, ha nem talál megfelelő személyt a helyszínen, akkor értesítőt hagy maga után, mellyel a címzett átveheti a csomagját az azon feltüntetett postahivatalban. A csomag ellenértékét a postai alkalmazottnak kell átadni kézbesítéskor. Fontos, hogy amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadják meg, és haladéktalanul értesítsenek minket a történtekről. A csomagok átadását a posta részére minden esetben e-mail-el jelezzük vásárlóink felé, melyben megtalálhatja a csomagkísérő dokumentum számát, mellyel a területileg illetékes postán kikerestetheti küldeményét, ha az nem érkezik meg a feladást követő 4 munkanapon belül.

Szállítási díjak a megrendelés értékétől függően a következőképpen változnak.

 

10000 Ft-ig 1470 Ft
10000 Ft-tól - 25.000Ft-ig 1630 Ft
25.000.- Ft-tól  1980 Ft
   

UTVÁNVÉTES kiszállítás esetén 390 Ft "utánvét kezelési költség"-et* kell megfizetni.

(az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t)

 

* Mi az az utánvét kezelési költség?

Ez egy adminisztrációs költség.

Az utánvét kezelési költség csak UTÁNVÉTES fizetési mód esetén kerül felszámításra, az online bankkártyás előre fizetés esetén ezt a díjat elengedjük.

A Posta elérhetőségei:
Ügyfélszolgálat telefon (08:00-17:00): +36-1-767-8282
Email: ugyfelszolgalat@posta.hu
On-Line csomagkövetés, web: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

A csomag címzettje a futárnál található mobil terminálon keresztül bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét. A kártyás fizetési igényt nem szükséges előre jelezni vagy megrendelni, hiszen a kijelölt településeken a szolgáltatás a legtöbb POSTAI KÉZBESÍTŐNÉL elérhető.

Ide kattintva érheti el azon települések listáját, ahol a kézbesítőknél bankkártyával is fizethet!

24H Futárszolgálat

Nagyméretű termék esetén (csúszda, játszóház) kizárólag a 24H futárszolgálat választható.

Túlméretes XL: 3990.-Ft

Ingyenes házhozszállítás:

Egyes termékeknél feltűnően jelezzük, amennyiben termék házhozszállítása díjtalan. Abban az esetben is, ha többféle terméket rendel egy 'ingyenes házhozszállítású' termék mellé, szállítási költséget nem számítunk fel.

Fizetés:

A megrendelt árucikkek ellenértékét a postai, vagy futárcég alkalmazottjának kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.