SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

GLS Futárszolgálattal való szállítás:

A küldeményeket utánvétes csomagként adjuk át a szállítmányozónak, melyet az, a felvételt követő munkanapon 8 - 17 óráig kézbesít. A csomag címoldalán automatikusan feltüntetjük telefonos elérhetőségét, ugyanis a szállítmányozó cég alkalmazottja telefonos egyeztetést kezdeményezhet abban az esetben, ha nem találja Önt a megadott szállítási címen. Amennyiben nem szeretnék, hogy a küldeményen telefonszáma is szerepeljen, kérjük rendelése leadásánál, a -megjegyzés- rovatban ezt jelezze részünkre. Minden olyan vásárlónknak ezt a kézbesítési módot ajánljuk, akiknek lehetőségük van megjelölni olyan címet, ahol a futárcég kézbesítője 8 - 17 óráig talál olyan személyt, aki kifizeti a küldemény ellenértékét. Amennyiben Ön előre nem látható okból nem tud a megadott szállítási napon a megjelölt címen tartózkodni, akkor új szállítási időpontot egyeztethet a cég diszpécserszolgálatánál. Amennyiben a csomag nem érkezne meg a felvételt jelző e-mail-ünket követő napon, úgy az e-mail-ben található hivatkozási szám segítségével információt kaphat a csomag helyzetéről telefonon a szállító cég ügyfélszolgálatán, vagy pedig On-line, a GLS honlapján.

Utánvétes csomagok átvételénél már bankkártyával is fizethet a futárnál!

Szállítási díjak a megrendelés értékétől függően a következőképpen változnak:

10000 Ft-ig 1790 Ft
10000 Ft-tól - 25.000Ft-ig 1890 Ft
25.000.- Ft-tól  1990 Ft
Túlméretes M 3190 Ft

UTVÁNVÉTES kiszállítás esetén 390 Ft "utánvét kezelési költség"-et* kell megfizetni.

(az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t)

Az GLS elérhetőségei munkanapokon 7.00 - 20.00:
Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660

On-Line csomagkövetés, web: https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes

 

* Mi az az utánvét kezelési költség?

Ez egy adminisztrációs költség.

Az utánvét kezelési költség csak UTÁNVÉTES fizetési mód esetén kerül felszámításra, az online bankkártyás előre fizetés esetén ezt a díjat elengedjük.

   
   
   
   

 

 

Ingyenes házhozszállítás:

 

Egyes termékeknél feltűnően jelezzük, amennyiben termék házhozszállítása díjtalan. Abban az esetben is, ha többféle terméket rendel egy 'ingyenes házhozszállítású' termék mellé, szállítási költséget nem számítunk fel.

Fizetés:

A megrendelt árucikkek ellenértékét a postai, vagy futárcég alkalmazottjának kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.