195 termék
Kerti házikó, játszóház (5075) Magenta
Kerti játékházadban szabadon játszhatsz akár egyedül, akár a barátaiddal! Vidd be kedvenc játékaid és élvezd az árnyékot. A legjobb szórakozás ebben a kedves kis házikóban játszani! A Kerti játékház méretei: 111 x 113 x 120 cm.
Több színben, az ár 1 darabra vonatkozik!
20 790 Ft
Amav Neon Rajztábla Premium (5105)
Fedezd fel a rajzolás egy különleges, csodákkal teli formáját az Amav Prémium neon rajztábla segítségével. A táblára szabadon rajzolhatsz, vagy lekövetheted a kétdimenziós és térbeli minták vonalait, melyeknek ráadásul 7 változó színben adhatsz LED világítást, hiszen az gyártó különleges elektronikai csodákat is építetett ebbe a szuper készletbe, hogy a rajztanulás és a kreatív szórakozás csupa móka lehessen.
7 630 Ft
Amav Neon Rajztábla Spirálok (5132)
Fedezd fel a rajzolás egy különleges, csodákkal teli formáját az Amav Neon rajztábla � spirálok csomag segítségével, melyben rejtélyes stencileket is találsz. A táblára szabadon rajzolhatsz, de a mintákat használva különleges spirálokat is rajzolhatsz. Ha pedig lekacsolod a villanyt, csodát láthatsz, hiszen műved a beépített LED-ek segítségével világítani kezd. A csomag ehhez különleges varázsfilceket is tartalmaz.
5 810 Ft
Amav Neon Rajztábla Stencilekkel (5135)
Fedezd fel a rajzolás egy különleges, csodákkal teli formáját az Amav Neon rajztábla � stencilekkel csomag segítségével. A táblára szabadon is rajzolhatsz, de a mintákat használva az égbolt és a világűr csodáit is lerajzolhatod. Ha pedig lekacsolod a villanyt, csodát láthatsz, hiszen műved a beépített LED-ek segítségével világítani kezd. A csomag ehhez különleges varázsfilceket is tartalmaz.
5 810 Ft
Amav Neon Rajztábla Unikornis (5116)
Fedezd fel a rajzolás egy különleges, csodákkal teli formáját az Amav Neon rajztábla � unikornis csomag segítségével. Az egyszarvúk kedvenc szivárványaival és csillagaival díszített táblára szabadon rajzolhatsz, ha pedig lekacsolod a villanyt, csodát láthatsz, hiszen műved a beépített LED-ek segítségével világítani kezd. A csomag ehhez két különleges varázsfilcet is tartalmaz.
5 310 Ft
-10%
Brainbox Harry Potter (G193642)
A Brainbox Harry Potter társasjáték remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő képekből, ábrákból, jelenetekből, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leszaladnak a szemek! A válaszokat a kártyán ellenőrizheted. Ha jó megfigyelő vagy, akkor a legtöbb kártya nálad landol!
6 140 Ft
5 530 Ft
Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Dinoszauruszok (Bb087)
A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Dinoszauruszok játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mertáédes dínókat tartalmaz, akik biztosan extra gyorsan a gyerkőcákedvenceivé válnak. A móka fürdés közben garantált.áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.
3 310 Ft
Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Farm (Bb146)
A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Farm játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mertájátékos farmmal kapcsolatos dolgokat, állatokatátartalmaz, amelyek megismertetik a gyerkőcöt a farm állataival. A móka fürdés közben garantált.áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.
3 310 Ft
Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Járművek Közlekedés (Bb088)
A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Járművek, közlekedés játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mertájátékos járműveket és közlekedéssel kapcsolatosádolgokat tartalmaz, amelyek a fiúknak mindig izgalmasak. A móka fürdés közben garantált.áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.
3 310 Ft
Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Őrült Arcok (Bb007)
A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Őrült arcok játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mert igazán vicces arcokat lehet belőlük összeállítani. A móka garantált!áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.
4 980 Ft
Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Unikornisok (Bb050)
A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Unikornisok játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mert mesés hercegnőt, lovagot és unikornisban gazdagávilágot lehet velük teremteni.áA móka garantált!áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.
3 310 Ft
Halál Az Isztambul Expresszen A Puzzle A Rejtély Kulcsa 1000 Db (33122sml)
A Halál az Isztambul expresszen puzzle rejtéllyel, 1000 db Mystery Puzzle nem más, mint puzzle és kalandjáték egyben. Bújj a magánnyomozó bőrébe és oldd meg az évszázad bűntényét!
5 810 Ft
Halilit Állatformájú Csörgők 3db (Mp3900)
Ez a szett már egészen apró kortól magára vonja a kicsik figyelmét. A Halilit Állatformájú csörgőkészletben három új barát gyűlik a gyerkőc köré: egy csiga, egy katica és egy halacska. Mindegyikük valami furcsa titkot rejt, és ha megmozdítják, csörgés formájában mesél a gyermekeknek. Csalogató vidám megjelenésüknek köszönhetően nem csak a kicsik zenei érzékét fejleszti, de szem-kéz koordinációjukat és képzelőerejüket is.
4 140 Ft
Halilit Bébi Bongó (Md816)
A Halilit Bébi bongó segít a kicsiknek felfedezni és megérteni a ritmusokat, ami később nem csak komoly hangszerek megismerésekor válik nagyon hasznossá számukra, de a gyerekkortól megismert latinos ütemek, a jó ritmusérzék a különböző táncok tanulásakor kiváló készségként szolgálnak majd. Mivel a bongóhoz nem kellenek ütők, a szem-kéz koordinációja is fejlődik játék közben. A bébi bongóval kész koncertet adhatnak a lurkók.
4 640 Ft
Halilit Bébi Dob (Md807eu)
Ami hangot hallat, rossz játék nem lehet! A Halilit Bébi dob segít felfedezni a kicsiknek a zene csodáját, amikor a biztonságos véggel ellátott ütőket a dobhoz ütve eltérő hangokat képesek produkálni. Az izgalom csak nőttön nő, amikor felfedezik a ritmusokat, és a véletlen �kalapálásö egy idő után váltakozó, majd ismétlődő refrénekbe váltanak át.
4 980 Ft
Halilit Bébi Tamburin (Többféle) (Mpb608)
A Halilit Bébi tamburin hangja garantáltan magához vonzza az apróságok figyelmét, és pár csörrenés után már ők is ki szeretnék próbálni a különös kör alakú szerkezetet, amit ha megráznak, vagy a másik tenyerükhöz érintenek, izgalmas hangot hallat. Hékás! Hiszen ezt lehet azonos időközönként is csinálni! A bébi tamburin kiválóan fejleszti a gyerekek ritmusérzékét, ami később a zene bármely területén hasznossá válik. Nagyon könnyű, a fogása egyszerű, így könnyen a gyerkőcök egyik kedvenc játéka lehet.
2 820 Ft
Halilit Csörgőhenger (Mp200)
A Halilit Bébi csörgőhenger egy különleges csörgőjáték, melynek henger alakú kialakításában több szint kapott helyet, és minden szinten eltérő helyen helyezetek el réseket a játék tervezői, így rázás és forgatás közben a golyók, gyöngyök esőszerű hangot hallatnak, ahogy áthaladnak a gondosan elhelyezett átjárókon. Az érdeklődő gyerkőcök figyelmét nem csak különös hangja, de gyöngyök színkavalkádja is leköti.
2 640 Ft
Halilit Első Bébi Bandám Csörgőkészlet (Ms5005)
�me egy teljes szett, amiből kedvükre választhatnak aktuális kedvenc ájátékot a gyerkőcök, de testvérek, friss barátok akár együtt is adhatnak koncertet. A Halilit Első bébi bandám csörgőkészlet egy kisebb csörgőjátékokból összeválogatott szett, amit az apró kezek is könnyen meg tudnak fogni és meg tudnak tartani. Némelyeknek fogantyúja van, de a csörgő tojás a nélkül is könnyen elfér a tenyérben. A kis csörgőhengert pedig nem csak a hangja teszi izgalmassá, de a szintjein ide-oda cikázó színes golyók, gyöngyök is.
4 980 Ft
Halilit Első Bébi Szülinapi Bandám Csörgőkészlet (Ms9008)
A Halilit Első bébi szülinapi bandám csörgőkészlet csupa izgalmas és érdekes hangot hallató csodát rejt a gyerekek számára. Az óceán dob nem csak vidám színeivel és tengeri, halacskás mintájával kelti fel a gyerekek érdeklődését, de a benne lévő golyók, gyöngyök mozgása az óceán morajlásának hangját idézik mozgás közben. Az óceán dobnál talán csak a kis csörgőhenger színesebb, de a kis csengőkkel szerelt tamburin és a clip clap is segít a ritmus, a zene felfedezésében, a motorikus képességek fejlődésében,
6 980 Ft