10 termék
Cerda bézs Harry Potter Roxfort Snapback sapka 59 cm (144610)

Cerda bézs Harry Potter Roxfort Snapback sapka 59 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Cerda hálós Harry Potter Griffendél Baseball sapka 59 cm (157608)

Cerda hálós Harry Potter Griffendél Baseball sapka 59 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Cerda hálós Harry Potter Roxfort Baseball sapka 59 cm (157609)

Cerda hálós Harry Potter Roxfort Baseball sapka 59 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Cerda Mickey egér Baseball sapka szürke 58 cm (164184)

Egy igazi Mickey egér rajongónak kihagyhatatlan darab a ruhatárából ez a sapka. Amlett, hogy rendkívül mutatós darab még hasznos is! Egy hosszas szabadban töltött nap közben, megvéd téged majd az erős napsugaraktól. 13-17 éveseknek ajánljuk, a sapka hátul állítható, így biztosan megfogod találni a számodra megfelelő méretet! Hord te is olyan vidáman, mint amilyen boldog Mickey a sapin!

Cerda Minnie egér Baseball sapka bordó 56 cm (164030)

A strandszezon beköszöntével mindenki szeret frissíteni a ruhatárán, ezzel a sapkával biztosan feltudod majd dobni a szettjeid! Kényelmes anyagból készült és hátul a kapcsos állítóval, kitudod magadnak alakítani a kellő méretet. 56 cm-es átmérőjével az 5-7 éves korosztálynak ajánljuk. Rendeld meg akár még ma, és a következő munkanapon már hordhatod is!

Cerda Miraculous Ladybug Baseball sapka 55 cm (163874)

Miraculous rajongóként, szinte kötelező darab egy ilyen sapi, ami fontos hogy megvéd majd téged az erős napsütéstől a mindennapokban. Hátul hálós kialakítása segít majd a sapka szellőzésében. 55 cm átmérőjével az 5-7 éves gyerekek számára ajánljuk. Tépőzáras méret állító kialakításával könnyedén tudod a számodra ideális méretet beállítani. Pöttyös shield-je segít majd, hogy a nap ne süssön a szemedbe. Hord akár standon akár utcán, az biztos, ha ezt hordod tuti te leszel a legmenőbb!

Cerda Peppa malac Baseball sapka napszemüveggel 51 cm (164185)

Egy Peppa malac rajongónak kihagyhatatlan darab, hiszen már messziről sugallja majd a sapkád a rajongásod tárgyát. Amellett, hogy divatos még a nap erős sugarától is megvéd majd a napszemcsi és a sapka egyaránt! Újíts be egy ilyen menő sapkát és garantáltan mindenki észrevesz majd a strandon. Vidám színével kiváló vállasztás lehet a lányoknak!

Cerda Star Wars Baseball sapka türkiz-rózsaszín 56 cm (164028)

Te melyik oldalra állnál be legszívesebben? Jedi vagy Sit lennél? Az biztos, ha ezt a sapkát választod biztosan nagy rajongója vagy a Star Wars-nak! Megvéd téged majd a nap brutális magas hőmérséklettől és birodalmian jól mutat majd. 5-7 éves kortól ajánlanánk, a mérete 56 cm. Hordhatod előre fele, de akár hátra fordítva is, a lyukacsos hátsó rész pedig megfelelő szellőzést fog majd neked biztosítani.

-50%
Game of Thrones Trónok harca Lannister oroszlán állítható Baseball sapka piros (129422)

Game of Thrones Trónok harca Lannister oroszlán állítható Baseball sapka piros Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

3 700 Ft
1 850 Ft