121 termék
Amerikai indián harcos jelmez M (Mellény, nadrág, öv) (21685)

Amerikában laknak és füstjelekkel kommunikálnak egymással. Barna ruhát és színes ékszereket viselnek, a nevük pedig mindig valami fontosat jelent. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, az amerikai indiánokról van szó! Legyél egy harcos indián a farsangi buliban és védd meg a barátaidat a vámpíroktól és csontvázaktól! Csak vedd fel ezt a jelmezt, igazítsd meg az övedet és már készen is állsz! Fesd ki az arcodat és vegyél fel egy indiántollas fejdíszt is, hogy tudják a többiek: te vagy a törzsfőnök! A jelmezszett tartalma: mellény, nadrág, öv. Az M-es jelmez 116-134-es méretnek felel meg és 6-8 éves kor között ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Amerikai indián harcos jelmez S (Mellény, nadrág, öv) (21684)

Amerikában laknak és füstjelekkel kommunikálnak egymással. Barna ruhát és színes ékszereket viselnek, a nevük pedig mindig valami fontosat jelent. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, az amerikai indiánokról van szó! Legyél egy harcos indián a farsangi buliban és védd meg a barátaidat a vámpíroktól és csontvázaktól! Csak vedd fel ezt a jelmezt, igazítsd meg az övedet és már készen is állsz! Fesd ki az arcodat és vegyél fel egy indiántollas fejdíszt is, hogy tudják a többiek: te vagy a törzsfőnök! A jelmezszett tartalma: mellény, nadrág, öv. Az S-es jelmez 98-116-os méretnek felel meg és 3-5 éves kor között ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Arab hercegnő jelmez 104-es (felső, mellény, nadrág. öv, fejdísz) (w4912G104)

A Közel-Keleten él és a szultán az apukája. Csini ruhákat vesz fel és sok-sok udvarlója van. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy arab hercegnőről van szó! Legyél egy egzotikus, arab hercegnő a farsangi jelmezversenyen, amihez ez a jelmez tökéletes választás lesz! Vedd fel a felsőt a mellénnyel, igazítsd meg az övet, vedd fel a fejdíszt és már kereshetsz is magad mellé egy tigrist, akivel közösen táncolhatsz a buliban! Érezd magad jól kétéves kor felett és figyelj a repülő szőnyegekre, mert egy szempillantás alatt melléd varázsolnak egy arab herceget! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: felső, mellény, nadrág. öv, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Arab hercegnő jelmez 98-as (felső, mellény, nadrág. öv, fejdísz) (w4912G98)

A Közel-Keleten él és a szultán az apukája. Csini ruhákat vesz fel és sok-sok udvarlója van. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy arab hercegnőről van szó! Legyél egy egzotikus, arab hercegnő a farsangi jelmezversenyen, amihez ez a jelmez tökéletes választás lesz! Vedd fel a felsőt a mellénnyel, igazítsd meg az övet, vedd fel a fejdíszt és már kereshetsz is magad mellé egy tigrist, akivel közösen táncolhatsz a buliban! Érezd magad jól egyéves kor felett és figyelj a repülő szőnyegekre, mert egy szempillantás alatt melléd varázsolnak egy arab herceget! A 98-as méretű jelmezszett tartalma: felső, mellény, nadrág. öv, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Arany rocksztár jelmez L (ruha, kalap, lábdísz) (21856)

Hollywoodban járunk és ez a személy nagyon szeret énekelni. Ráadásul sok-sok rajongója van és gitározni is tud. Na, kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, egy rocksztárról van szó! Legyél egy híres rockénekes a farsangi buliban és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, milyen ügyesen gitározol a színpadon! Csak vedd fel ezt az aranyszínű jelmezt, igazítsd meg a kalapodat és a hajadat és már készen is állsz a világ körüli turnédra! Neked melyik a kedvenc számod? A jelmezszett tartalma: ruha, kalap, lábdísz. Az L-es jelmez 134-152-es méretnek felel meg és 8-11 éves kor közötti lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Arany rocksztár jelmez M (ruha, kalap, lábdísz) (21855)

Hollywoodban járunk és ez a személy nagyon szeret énekelni. Ráadásul sok-sok rajongója van és gitározni is tud. Na, kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, egy rocksztárról van szó! Legyél egy híres rockénekes a farsangi buliban és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, milyen ügyesen gitározol a színpadon! Csak vedd fel ezt az aranyszínű jelmezt, igazítsd meg a kalapodat és a hajadat és már készen is állsz a világ körüli turnédra! Neked melyik a kedvenc számod? A jelmezszett tartalma: ruha, kalap, lábdísz. Az M-es jelmez 116-134-es méretnek felel meg és 6-8 éves kor közötti lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Asztronauta jelmez L (kezeslábas, sapka) (21883)

Az űrben járunk és ez a személy egy űrállomáson dolgozik. Nagyon sokat kellet tanulnia és még ennél is bátrabbnak kell lennie minden nap, hiszen ki tudja, mi vár rá ilyen messzire a Földtől. Kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, egy asztronautáról van szó! Legyél a világűr felfedezője a farsangi buliban és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, milyen ügyesen mozognál, ha nem lenne gravitáció! Csak vedd fel ezt a fehér kezeslábast, igazítsd meg a menő sapkádat és már készen is állsz a világűr felfedezésére! Na, találkoztál már űrlényekkel? A jelmezszett tartalma: kezeslábas, sapka. Az L-es jelmez 134-152-es méretnek felel meg és 8-11 éves kor között ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Balerina boszi jelmez 110-es (ruha, kalap) (28449)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre az izgalmas napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Válaszd az idei farsangra ezt a balerinaszoknyás, 110-es méretű boszorkányjelmezt és mutasd meg a barátaidnak, hogy te vagy a környék legcsinibb boszilánya! Igazítsd meg a sárga szoknyádat, vedd fel a kalapodat és már indulhatsz is a jelmezversenyre, de csak ha elmúltál 3 éves! A szett tartalma: boszorkányruha, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Balerina Jelmez 140-es (ruha, fejdísz) (38627)

Változz egy kecses balerinává idén farsangkor! Ha te is szeretsz táncolni és imádod a csinos ruhákat, akkor kapd fel gyorsan ezt a rózsaszínű balerinajelmezt és irány a színpad! Mutasd meg a barátnőidnek, hogy milyen táncmozdulatokat ismersz és ha elég bátor vagy, akkor vegyél részt a jelmezversenyen is! Nyolcéves kor feletti lányoknak ajánljuk ezt a csini jelmezt. A 140-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Balerina Jelmez-158-as (ruha, fejdísz) (38628)

Változz egy kecses balerinává idén farsangkor! Ha te is szeretsz táncolni és imádod a csinos ruhákat, akkor kapd fel gyorsan ezt a rózsaszínű balerinajelmezt és irány a színpad! Mutasd meg a barátnőidnek, hogy milyen táncmozdulatokat ismersz és ha elég bátor vagy, akkor vegyél részt a jelmezversenyen is! 11 éves kor feletti lányoknak ajánljuk ezt a csini jelmezt. A 158-as méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Balerina leopárd jelmez 110-es (ruha, hajpánt fülekkel, kesztyű) (2622L)

Változz egy kecses leopárdlánnyá idén farsangkor! Ha te is szereted ezeket a nagy cicákat és imádod a csinos ruhákat is, akkor kapd fel gyorsan ezt a balerinaszoknyás jelmezt és irány a színpad! Mutasd meg a barátnőidnek, hogy milyen ügyesen táncolsz a jelmezedben és ha elég bátor vagy, akkor vegyél részt a jelmezversenyen is! Hároméves kor feletti lányoknak ajánljuk ezt a csini jelmezt. A 110-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, hajpánt fülekkel, kesztyű. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Balerina tüllszoknya fehér (w1745T)

Balerina tüllszoknya fehér Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Balerina tüllszoknya rózsaszín (W1746r)

Változz egy kecses balerinává idén farsangkor! Ha te is szeretsz táncolni és imádod a csinos ruhákat, akkor kapd fel gyorsan ezt a rózsaszínű tüllszoknyát és irány a színpad! Mutasd meg a barátnőidnek, milyen táncmozdulatokat ismersz a balett világából és ha elég bátor vagy, akkor vegyél részt a jelmezversenyen is! Hároméves kor feletti lányoknak ajánljuk ezt a csini balerinaszoknyát. A kép illusztráció, a jelmezkellék nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Bandita Jelmez 110-es (ing mellénnyel, nadrág, öv, köpeny, szemfedő) (36829)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre a szórakoztató napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Legyél mondjuk egy bátor bandita és harcolj a muskétások ellen! Ehhez csak vedd fel ezt a 110-es méretű jelmezt, igazítsd meg a szemfedődet, hogy még véletlenül se ismerjen fel az ellenség, és már mondhatod is, hogy en garde! Mutasd meg a barátaidnak, hogy idén te vagy a legügyesebb bandita 3 éves kor felett! A szett tartalma: ing mellénnyel, nadrág, öv, köpeny, szemfedő. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Bandita Jelmez 140 cm M (ruha, mellény, öv, köpeny, maszk) (38677)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre a szórakoztató napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Legyél mondjuk egy bátor bandita és harcolj a muskétások ellen! Ehhez csak vedd fel ezt a 140-es méretű jelmezt, igazítsd meg a maszkodat, hogy még véletlenül se ismerjen fel az ellenség, és már mondhatod is, hogy en garde! Mutasd meg a barátaidnak, hogy idén te vagy a legügyesebb bandita 8 éves kor felett! A szett tartalma: M-es ruha, mellény, öv, köpeny, maszk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Bandita jelmez 140-es (felső, nadrág, öv, köpeny, szemmaszk) (38387)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre a szórakoztató napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Legyél mondjuk egy bátor bandita és harcolj a muskétások ellen! Ehhez csak vedd fel ezt a 140-es méretű jelmezt, igazítsd meg a köpenyedet és a szemfedődet, hogy még véletlenül se ismerjen fel az ellenség, és már mondhatod is, hogy en garde! Mutasd meg a barátaidnak, hogy idén te vagy a legügyesebb bandita 8 éves kor felett! A szett tartalma: felső, nadrág, öv, köpeny, szemfedő. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Barlanglakó jelmez S (felső, nadrág, fejdísz) (21892)

Az őskorban lakott és állatokra vadászott. Barlangrajzokat készített és egy hatalmas buzogánnyal harcolt. Na, kitaláltad már, kire gondoltunk? Úgy van, egy ősemberről van szó! Válassz az idei farsangi bulira egy barlanglakó ősemberes jelmezt és mutasd meg a barátaidnak, milyen erős és határozott vagy! Csak kapd fel a felsőt és a nadrágot, igazítsd meg a csontos fejdíszedet és már indulhat is a farsangi buli! Ne felejtsd el megkeresni a barlangod többi lakóját, hiszen csak együtt tudjátok legyőzni a legnagyobb ősállatokat! A jelmezszett tartalma: felső, nadrág, fejdísz. Az S-es jelmez 98-116-os méretnek felel meg és 3-5 éves kor körüli fiúknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Barna indián jelmez 116-os (felső, nadrág, fejpánt) (06675)

Nézd csak, megérkezett a vadnyugat bátor őslakosa, az indán! Ha te is szereted a cowboyokról és indiánokról szóló történeteket, akkor változz gyorsan egy barna ruhás indiánná a farsangi jelmezversenyre! Csapj le erre a könnyed jelmezre, vedd fel gyorsan a díszes felsőt és nadrágot, igazítsd meg a fejpántot és már küldheted is a füstjeleket a többieknek! Keress magad mellé egy indiánlányt, hogy közösen tárgyaljatok a cowboyokkal és sheriffekkel! Ha elmúltál 4 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 116-os méretű jelmezszett tartalma: felső, nadrág, fejpánt. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Bohóc Jelmez 128-as (galléros kabát, nadrág, kalap) (38616)

Nézd csak, megérkezett a cirkusz legviccesebb tagja, a bohóc! Ha te is szereted a bohócokat, akkor változz át gyorsan egy ilyen mókamesterré a farsangi jelmezversenyre! Csak erre a csillagmintás jelmezre lesz szükséged, szóval csapj le rá, vedd fel gyorsan a galléros kabátot és a nadrágot, igazítsd meg a csúcsos kalapodat és már indulhatsz is a többieket szórakoztatni! Keress egy oroszlánt vagy ülj le egy hastáncos mellé és igyatok meg együtt egy üdítőt a jelmezverseny előtt! Válaszd ezt a vidám jelmezt, ha elmúltál 5 éves! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: galléros kabát, nadrág, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Boszi jelmez 104-es pókhálós minta sárga (ruha, kalap) (36198)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre az izgalmas napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Válaszd az idei farsangra ezt a sárga-fekete színű, 104-es méretű boszorkányjelmezt és mutasd meg a barátaidnak, hogy te vagy a környék legcsinibb boszilánya! Igazítsd meg a pókhálómintás szoknyádat, vedd fel a kalapodat és már indulhatsz is a jelmezversenyre, de csak ha elmúltál 2 éves! A szett tartalma: boszorkányruha, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Boszi jelmez 110-es (ruha, sapka) (1295V110)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre az izgalmas napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Válaszd az idei farsangra ezt a zöld-lila színű, 110-es méretű boszorkányjelmezt és mutasd meg a barátaidnak, hogy te vagy a környék legcsinibb boszilánya! Igazítsd meg a szoknyádat, vedd fel a kalapodat és már indulhatsz is a jelmezversenyre, de csak ha elmúltál 3 éves! A szett tartalma: boszorkányruha, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Boszorkány jelmez 104-es (dressz, kalap) (2011W)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a 104 centiméteres, fekete és lila színű boszorkányjelmezre, és egy szempillantás alatt igazi boszorkánylány lesz belőled! Vedd fel a dresszt, tedd a fejedre a boszorkánykalapot, és már csak egy seprű hiányzik a kezedbe, hiszen anélkül egyetlen boszorkány sem indulhat el otthonról! Öltözz be és gyűjtsd össze te a leggyorsabban az édességet 2 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Boszorkány jelmez 110-es (dressz, kalap) (20119)

Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre az izgalmas napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Válaszd az idei farsangra ezt a 110-es méretű boszorkányjelmezt és mutasd meg a barátaidnak, hogy te vagy a környék legcsinibb boszilánya! Vedd fel a dresszt, igazítsd meg a kalapodat és már indulhatsz is a jelmezversenyre, de csak ha elmúltál 2 éves! A szett tartalma: dressz, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Boszorkány jelmez S (ruha, sapka) (23680)

Boszorkány jelmez S (ruha, sapka) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!