14 termék
Arc és testfesték ceruzák 5 db-os (fekete, kék, piros, sárga, fehér) (50001)

Ha te is imádod a farsangi jelmezversenyt, akkor itt a lehetőség, nálunk van ám rendesen jelmezbőség! Legyél vámpír, kalóz, gésa, vagy bohóc, és készítsd el a hozzájuk illő sminket ezzel az arc- és testfestő szettel! Használd a szettben megtalálható fekete, kék, piros, sárga és fehér színeket, és ha elkészültél, akkor mutasd meg a jelmezversenyen az eredményt! A szett tartalma: 5 különböző színű, könnyen felvihető és letörölhető színű arc- és testfestő ceruza.

Arcfesték ceruzák 5 db-os (kék, zöld, sárga, narancs, lila) (4079H)

Ha te is imádod a farsangi jelmezversenyt, akkor itt a lehetőség, nálunk van ám rendesen jelmezbőség! Legyél vámpír, kalóz, gésa, vagy bohóc, és készítsd el a hozzájuk illő sminket ezzel az arcfestő szettel! Használd a szettben megtalálható kék, zöld, sárga, narancs és piros színeket, és ha elkészültél, akkor mutasd meg a jelmezversenyen az eredményt! A szett tartalma: 5 különböző színű, könnyen felvihető és letörölhető színű arcfestő ceruza.

Arcfesték kiskutya (szivacs, barna, fehér, piros) (w50081)

Arcfesték kiskutya (szivacs, barna, fehér, piros) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Arcfesték kisnyuszi (szivacs, fekete, fehér, rózsaszín, szürke) (w50081)

Arcfesték kisnyuszi (szivacs, fekete, fehér, rózsaszín, szürke) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

1 400 Ft
Arcfesték kutya (szivacs, fehér, piros, barna, narancssárga) (50081B)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a kutyás arcfestő készletre, hogy biztos neked legyen a legeredetibb arcfestésed 3 éves kor felett! Használd a fehér, piros, barna és narancssárga alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és akkor egy szempillantás alatt felkerülnek a színek az arcodra! Lemosni is ugyanilyen gyorsan és könnyen tudod őket, ezért annyit gyakorolhatsz, amennyit csak szeretnél! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Arcfesték piros-fehér-zöld 4,5 ml szurkolóknak (4038I)

Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor varázsolj vidám hangulatot a farsangi buliba a kedvenc focicsapatod szurkolójaként! Keresd meg a szurkolós pólódat és fesd ki az arcodat ezzel a piros, fehér és zöld színeket tartalmazó, 4,5 milliliteres arcfestékkel! Lehetsz magyar, olasz, osztrák és még sok-sok már csapat szurkolója, hiszen a színeket akármilyen kombinációban felhasználhatod! Lepd meg a barátaidat a farsangi jelmezeddel, miközben a legegyszerűbb kiegészítőket használod fel! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 18 éves kor felett ajánljuk!

Arcfesték tigris (szivacs, fehér, piros, narancssárga) (50081)

Ha te is imádod a farsangi jelmezversenyt, akkor itt a lehetőség, nálunk van ám rendesen jelmezbőség! Legyél például egy aranyos kistigris és készítsd el a hozzá illő sminket ezzel az arcfestő szettel! Használd a szettben megtalálható sárga, piros, fekete és narancssárga színeket, igazítsd meg a vonalakat a szivaccsal, és ha elkészültél, akkor mutasd meg a jelmezversenyen az eredményt! A szett tartalma: 5 különböző színű, könnyen felvihető és letörölhető színű arcfestő ceruza.

Arcfesték-karakterek (szivacs, sárga, piros, fekete, narancssárga) (50821G)

Ha te is imádod a farsangi jelmezversenyt, akkor itt a lehetőség, nálunk van ám rendesen jelmezbőség! Legyél például egy afrikai őslakos és készítsd el a hozzá illő sminket ezzel az arcfestő szettel! Használd a szettben megtalálható sárga, piros, fekete és narancssárga színeket, igazítsd meg a vonalakat a szivaccsal, és ha elkészültél, akkor mutasd meg a jelmezversenyen az eredményt! A szett tartalma: 5 különböző színű, könnyen felvihető és letörölhető színű arcfestő ceruza.

Arcfesték-karakterek szörnyeteg (szivacs, fekete, piros, fehér, zöld) (50821I)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a szörnyeteges arcfestő készletre, hogy biztos neked legyen a legeredetibb arcfestésed 3 éves kor felett! Használd a fekete, piros, fehér és zöld alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és akkor egy szempillantás alatt felkerülnek a színek az arcodra! Lemosni is ugyanilyen gyorsan és könnyen tudod őket, ezért annyit gyakorolhatsz, amennyit csak szeretnél! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Boszorkány arcfesték fekete műkörmökkel (szivacs, ecset, zöld, fekete, sárga, piros) (40092)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a boszorkányos arcfestő készletre és készítsd el hozzá a legijesztőbb boszorkányjelmezt! Használd a zöld, fekete, sárga és piros alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és ha elkészült az arcfestésed, akkor már csak a fekete műkörmök hiányoznak! Vegyél fel egy boszorkánykalapot is, és akkor garantáltan emlékezni fognak a többiek, hogy neked van a legmenőbb arcfestésed 3 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Koponya arcfesték (szivacs, ecset, fehér, fekete, pink) (40094)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a koponyás arcfestő készletre és készítsd el hozzá a legijesztőbb csontvázjelmezt! Használd a fehér, fekete és pink alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és ha elkészült az arcfestésed, akkor már csak a jelmez hiányzik! Vegyél fel például egy sötétben világítós ruhát, hogy kiemeld vele a színeidet, és akkor garantáltan emlékezni fognak a többiek, hogy neked van a legmenőbb arcfestésed 3 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Ördög arcfesték szarvakkal (szivacs, ecset, rózsaszín, fekete, sárga, fekete) (40091)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre az ördögös arcfestő készletre és készítsd el hozzá a legijesztőbb ördögjelmezt! Használd a rózsaszín, a sárga és a két fekete alapszínt a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és ha elkészült az arcfestésed, akkor már csak az ördögszarvak hiányoznak! Kend be a ruhádat is jó sok művérrel, hogy megijeszd a környékbeli gyerekeket, és akkor garantáltan emlékezni fognak rá, hogy neked van a legmenőbb jelmezkelléked 3 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Testfesték arany 28 ml (4052G)

Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor varázsolj vidám hangulatot a farsangi buliba és változz a híres Kleopátrává! Keresd meg a legdíszesebb ruhádat, vegyél fel hozzá egy parókát és ne feledkezz meg erről a 28 milliliteres, arany színű testfestékről, hiszen így lesz belőled igazi egyiptomi uralkodó! Lepd meg a barátaidat a farsangi jelmezeddel, miközben a legegyszerűbb kiegészítőket használod fel! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 18 éves kor felett ajánljuk!

Zombie arcfesték tégely (01151)

Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor idézd fel a tavalyi halloweenes hangulatot és változz egy rémisztő élőhalottá! Vegyél fel egy szaggatott, csontvázmintás ruhát, kend be magad egy kevés művérrel, de előtte ne felejtsd el felhasználni ezt a tégelyes zombie arcfestéket, hogy igazán élethű, vagyis inkább élettelen legyél! Dobd fel a farsangi jelmezedet a legegyszerűbb kiegészítőkkel és érezd magad jól! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 18 éves kor felett ajánljuk!