4078 termék
Bakugan Evolutions Power Up Sharktar fém játékfigura 3 db-os szett (163738)
Bakugan Evolutions Power Up Sharktar fém játékfigura 3 db-os szett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 000 Ft
Bakugan Evolutions Power Up Warrior Whale fém játékfigura 3 db-os szett (163738)
Bakugan Evolutions Power Up Warrior Whale fém játékfigura 3 db-os szett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 000 Ft
Bakugan legends nova bakugan Dragonoid (171476)
Bakugan legends nova bakugan Dragonoid Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 590 Ft
Bakugan Octogon játékfigura (173231)
Bakugan Octogon játékfigura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 500 Ft
Bakugan Revolution Diamond Nillious játékfigura (173231)
Bakugan Revolution Diamond Nillious játékfigura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 500 Ft
Bakugan Special Attack Dragonoid játékfigura szett (173230)
Bakugan Special Attack Dragonoid játékfigura szett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 190 Ft
Bakugan Starter Pack játékfigura szett (Bruiser, Ventri) (173791)
Bakugan Starter Pack játékfigura szett (Bruiser, Ventri) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 600 Ft
Bakugan Starter Pack játékfigura szett (Dragonoid, Trox) (173791)
Bakugan Starter Pack játékfigura szett (Dragonoid, Trox) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 600 Ft
Bakugan Titanium Dragonoid játékfigura (173231)
Bakugan Titanium Dragonoid játékfigura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 500 Ft
Bakugan Titanium Hammerhead játékfigura (173231)
Bakugan Titanium Hammerhead játékfigura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 500 Ft
Bakugan Trox játékfigura (173231)
Bakugan Trox játékfigura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 500 Ft
Bang! - A kockajáték társasjáték (98970)
A vadnyugaton a törvény és a banditák örök küzdelme egyre élesedik. Hirtelen nyílzápor sötétíti el az eget: támadnak az indiánok! Elég bátor vagy, hogy szembeszállj velük? Megvan benned a vakmerőség, hogy kihívd magad ellen a sorsot? Sikerül leleplezned és legyőznöd a körülötted ólálkodó, könyörtelen fegyvereseket?A Bang! összes izgalma - most dobókockákkal!A doboz tartalma:5 Bang! dobókocka30 kártya (szerepkártya, 16 karakterkártya, 6 összefoglaló)9 nyílvesszőlapka40 tölténykorongjátékszabályokA Bang! kockajáték önállóan játszható, nincs szükség hozzá a Bang! kártyajátékra.
5 690 Ft
Bang! - A párbaj társasjáték (117827)
A törvény emberei végre szemtől szemben találkozhatnak a törvényen kívüliekkel.áEljött a végső leszámolás ideje, itt bizony rövid időn belül komoly tűzpárbajra kerül sor! A játék során mindkét játékos egyszerre két-két cowboyt irányít: egyet elől, szemtől szemben ellenfelével, és egyet hátvédként. Csak szereplőid jól megfontolt pozicionálásával és tulajdonságaik legjobb kihasználásával reménykedhetsz a győzelemben - ami akkor jön el, ha ellenfeled összes karaktere végre fűbe harapott!A Bang! A párbaj önálló játék a BANG! világában. Nincs hozzá szükség a BANG! alapjátékra.A doboz tartalma:80 kártya24 szereplő1 előkészületek és 4 összefoglaló kártya2 aktívszereplő-jelző20 töltényjelzőjátékszabály
7 490 Ft
Bang! társasjáték (34516)
Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász a saját tervét szövögetve fogja egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók, de vajon a vadnyugati pisztolyforgatók közül kik a seriffhelyettesek, akik az életük árán is készek a főnöküket megvédeni, és kik a vérszomjas banditák, akik az életére törnek? A végére járhatsz, ha a vadnyugati hősök egyikének képébe bújsz, és te is fegyvert (kártyát) ragadsz!A világ legkelendőbb vadnyugati játéka új, kiforrottabb formában. Könnyebben tanulható és játszható.Több mint 2000000 cowboy jóváhagyásával!Tartalom:összesen 110 db kártya négyféle típusban (más-más hátlappal)7 db játékostábla30 db tölténymagyar nyelvű játékszabály
6 890 Ft
Barbie baba 150 Fashionistas Divatos fodros ruhás (156453)
Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a fodros ruhás, Fashonistas Barbie-val és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban és igyatok meg együtt egy bubis teát is, hiszen Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.
4 200 Ft
Barbie baba 159 Fashionistas Divatos batikolt ruhás (156456)
Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a batikolt ruhás, Fashonistas Barbie-val és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban és igyatok meg együtt egy bubis teát is, hiszen Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.
4 200 Ft
Barbie baba 161 Fashionistas Divatos kockás ruhás (156457)
Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a kockás ruhás, Fashonistas Barbie-val és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban és igyatok meg együtt egy bubis teát is, hiszen Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.
4 200 Ft
Barbie baba 165 Fashionistas Divatos kerekesszékes (156494)
Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a kerekesszékes és trópusi ruhás Fashonistas Barbie-val, és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban is, és utána üljetek be együtt a moziba. Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.
10 500 Ft
Barbie baba 190 Fashionistas Divatos mintás ruhával (169284)
Barbie baba 190 Fashionistas Divatos mintás ruhával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 990 Ft
Barbie baba A touch of magic játékfigura szett kiegészítőkkel (174123)
Barbie baba A touch of magic játékfigura szett kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
15 200 Ft
Barbie baba Az első Barbiem Babaváró (151230)
Barbie nagyon szeret együtt lenni a barátaival, ráadásul képzeld, az egyik barátnője éppen babát vár és meghívta Barbie-t is babaváró bulijába! Szerezd hát meg ezt a Tiny Wishes babaváró kollekciós babát és ünnepeld együtt az örömhírt a többiekkel. Ne felejtsd otthon az alpakáját sem, hiszen egy ilyen alkalomhoz ő illik a legjobban. Egy igazán szépen kidolgozott, csillogó hajú és egyedi ruhájú Barbie lehet most a tiéd, aki mellett lehetsz fogorvos, videójátékhős, divatdiktátor, vagy ami csak szeretnél. A játékbabát hat évesnél idősebb lányoknak ajánljuk.
15 000 Ft
Barbie baba csíkos ruhával és kiegészítőkkel (174193)
Barbie baba csíkos ruhával és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 790 Ft
Barbie baba énekes játékszett hanggal és kiegészítőkkel (156461)
Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig naprakész tud lenni! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz, és így a te babáid is biztos trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel az énekes Barbie-val. Emeld az arcához a mikrofonját és hallod? Már énekel is neked, ráadásul a ruhája is világít! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen menő Barbie-d van és énekeljetek együtt vele. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves. A játékhoz 3 darab LR44-es elem szükséges, amelyet a csomagolás már tartalmaz.
13 490 Ft
Barbie baba fürdőruhával és strand kiegészítőkkel (174174)
Barbie baba fürdőruhával és strand kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 200 Ft