205 termék
Zvezda SU-27SM 1:72 makett repülő (7295)

Festést, ragasztást igénylő makett.
Makett adatai:
Cikkszám: 7295
Méretarány: 1:72
Hosszúság: 28,5 cm
A Szu�27 két-hajtóműves, negyedik generációs, nehéz elfogó vadászrepülőgép,
melyet az 1980-as évek közepére fejlesztettek ki a Szovjetunióban. A repülőgép kiemelkedő manőverező képessége, nagy hatótávolsága és erős fegyverzete miatt lett sikeres. A jól sikerült repülőgépet folyamatosan továbbfejlesztik, és számos típusváltozatát fejlesztették ki.
Gyártó: Zvezda

Zvezda Sukhoi Su-24M Fencer-B 1:72 makett repülő (7267)

Festést, ragasztást igénylő makett.

A Szuhoj tervezőiroda az amerikai F-111 mintájára, illetve arra válaszul hívta életre ezt a típust. A változtatható szárnyállású frontbombázó nem csak küllemével nyeri el az ember tetszését, hanem a hordozott fegyverek számában is kimagasló teljesítményt nyújt. Az arzenál általában gravitációs nem irányított bombákból, levegő-föld rakétálból áll, de a gépet felszerelték egy 23 mm-es hatcsövű gépágyúval is. A védelmet ezen felül különböző zavaró berendezések teszik teljessé, így lehetővé válik a kis magasságon történő behatolás, és ugyanitt a célok leküzdése is. A Su-24 típust rövid ideig Magyarországon is állomásoztatta a volt Szovjetunió, természetesen teljes titoktartás mellett. A készlet korábban a Drgaon/Italeri dobozban került a piacra, és sok évnyi várakozás után a Zvezda felvette repertoárjába. Az alkatrészek minősége nem hagy kivánnivalót maga után, az illeszkedésekkel sincs semmi baj. A matricák szépen nyomottak, vékonyak. A gyártó által javasolt festés a sz

Zvezda Sukhoi SU-27 UB 1:72 makett repülő (7294)

Festést, ragasztást igénylő makett!

Zvezda Sukhoi SU-30 SM 1:72 makett repülő (7314)

Festést, ragasztást igénylő makett!

Zvezda Sukhoi Su-39 Russian tank destroyer 1:72 makett repülő (7217)

Festést, ragasztást igénylő makett.

A Sukhoj Su-25 kétüléses változata található a dobozban. Az eredetileg kiképző gépnek szánt repülő a későbbiekben - elődjéhez méltóan - visszavedlett csapásmérő repülőgéppé, hiszen a második személy elhelyezése csak a hordozható üzemanyagmennyiség rovására foglalt helyet, de a harcértékből mit sem vont le. A makett negatív panelvonalakkal készült. A fülkében csak a legszükségesebbeket dolgozták ki, de azt legalább jól. Érdemes a katapultülésekbe egy kis plusz munkát fektetni, mert azok gyönyörűen látszanak a nagy méretű kabintetőn keresztül. Az illeszkedéssel csak a hajtóműgondolák és a szárny találkozásánál volt egy kis gond, de a megmaradó vékonyka rés könnyen eltüntethető. A fegyverarzenál imponáló, a kész makett úgy fog kinézni, mint egy feldíszített karácsonyfa. A festéshez nem fogjuk megúszni a színkeverést, mert a sajátos légifölény szürkés-kéket egyik festékgyártó sem gyártja direktben. Ilyen sajátos színeket valóban csak az orosz gépeken találhatunk.

Zvezda Sukhoi SU-47 Berkut makett 1:72 makett repülő (7215)

Festést, ragasztást igénylő makett.

Makett adatai:
Méretarány: 1:72
Gyártó: Zvezda

Zvezda Sukhoi Superjet 100 1:72 makett repülő (7009)

Festést, ragasztást igénylő makett.

A Superjet 100 a legelső a Sukhoi polgári repülőkkel foglalkozó vállalata által fejlesztett és előállított utasszállító. Ez a modell a modern repülőgépekfejlett megoldásainak összegzése, 75-95 utast képes szállítani több mint 4500km-es távolságon.

Gyártó: Zvezda

Zvezda Sukhoi T-50 1:72 makett repülő (7275)

Festést, ragasztást igénylő makett

Az amerikai Raptor több feladatú, lopakodó technológiával készült gépére hamar megérkezett a válasz. A Szuhoj tervezőiroda a T-50-nel jelentkezett. A makett pontos mása az eredeti gépnek. A felületen vékony, negatív panelosztások találhatóak, az alkatrészek jól illeszkednek.

Makett adatai:
Méretarány: 1:72
Gyártó: Zvezda

Zvezda YAK 130 1:72 makett repülő (7307)

Festést, ragasztást igénylő makett

Zvezda YAK-9 Soviet fighter 1:72 makett repülő (7313)

Festést, ragasztást igénylő makett. Gyártó: Zvezda