81 termék
Harry Potter láthatatlanná tévő köpeny

Légy birtokosa a Halál ereklyéi közül a harmadik, legokosabb Peverell fivér ajándékának, és rejtőzz el úgy, hogy senki se találjon meg! Csakúgy, mint a könyvben és a filmben, a Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny mögé rejtőzve elbújhatsz, de akár meg is tréfálhatod barátaidat, ha csak a vállad köré teríted. Sőt, talán ketten, hárman is el tudtok rejtőzni alatta, akárcsak Harry, Hermione és Ron!Lebegő fej? Lebegő lábnyomok? Lebegő tárgyak? Hiszem, ha látom! Ez a láthatatlanná tévő köpeny egy különleges mágikus kapcsolatban van az okostelefonoddal, aminek a segítségével megnézheted, és minden barátodnak megmutathatod, hogyan működik a varázslat. A könnyen kezelhető app segítségével el tudsz tűnni a felvételen, és fotóként vagy videóként is megörökítheted a varázslatot.

Harry Potter Teszlek süveg 10 cm, akasztóval (13042)

A Harry Potterből ismert, varázserővel bíró Teszlek Süveget most bárhová magaddal viheted hátizsákodon, köszönhetően a 10 cm-es méretének és praktikus akasztójának.Bár ebben a méretben nem tudod a fejedre helyezni, de mégis megtudhatod Tőle, hogy a varázslóiskola négy házának - Griffendél, Hugrabug, Hollóhát és Mardekár - melyikébe sorolna be Téged.Ha megnyomod - magyarul megszólalva, 4 különböző mondatban - kifejti véleményét, hogy a Roxfort mely varázsló háznak is lennél a legmegfelelőbb tagja.

Harry Potter Teszlek süveg 43 cm, magyarul beszélő (13095)

A nagyteremben, a kiválasztási ceremónia során, egyenként a fejére került mindenkinek a Teszlek Süveg, hogy megtudhassák, melyik házba fognak tartozni.

Hasaló nyuszi

Élethű plüssállat, Hasaló nyuszi

1 490 Ft
Házi veréb hanggal, 14 cm

Élethű plüssállat, Házi veréb hanggal, 14 cm

Imoji 12 cm-es akció figura

A jól ismert chat felületeken használt hangulatjelek most 3D-ben támadnak. Gyűjtsd össze kedvenc műanyag imoji akció figuráidat. Többféle figura kapható, viszont csomagodba véletlenszerűen kerül majd bele valamelyik.

Imoji figura 21cm - szívszemű

A jól ismert chat felületeken használt hangulatjelek most 3D-ben támadnak. Szerezd be kedvenc szívszemű plüss imoji figurádat.

Imoji figurák kártyaalbum

Imoji figurák a kártyákon! Gyűjtsd össze a teljes kollekciót, cserélgessetek barátaiddal és játszatok egymás ellen. Ebben a nagyszerű kártya gyűjtő albumban tárolhatod az összes már megszerzett kártyádat.

Imoji figurák matricaalbum

A jól ismert hangulatjeleket most matrica formájában ragaszthatod mindenhova, gyűjtsd ebbe a nagyszerű Imoji-s albumba a már megszerzett matricákat.

Imoji plüss labda 11cm - szívet küld

Mosolygós arc? Puszidobás? Sírva-röhögés? Hát persze! Ezek a kedvenc smiley jeleid a netes beszélgetésekből! Most végre a való életben is felhasználhatod őket, hogy megmutasd mit is érzel!

Imoji plüss labda 11cm - vonalszájú

Mosolygós arc? Puszidobás? Sírva-röhögés? Hát persze! Ezek a kedvenc smiley jeleid a netes beszélgetésekből! Most végre a való életben is felhasználhatod őket, hogy megmutasd mit is érzel!

Imoji teljes alakos figura 3db-os szett

A jól ismert chat felületeken használt hangulatjelek most 3D-ben támadnak. Gyűjtsd össze kedvenc műanyag imoji figuráidat.

Kacsacsőrű emlős 38 cm

Élethű plüssállat, Kacsacsőrű emlős 38 cm

Kardszárnyú delfin 13 cm

Élethű plüssállat, Kardszárnyú delfin 13 cm

Kobra 23 cm

Élethű plüssállat, Kobra 23 cm

Komodói Varánusz plüss 46 cm

Élethű plüssállat, Komodói Varánusz plüss 46 cm

5 290 Ft
Leopárd 46cm

Élethű plüssállat, Leopárd 46cm

10 690 Ft
Liba 15 cm

Élethű plüssállat, Liba 15 cm

Ló, fekvő 18 cm

Élethű plüssállat, Ló, fekvő 18 cm

Lunda hanggal 14 cm

Élethű plüssállat, Lunda hanggal 14 cm

Macskabagoly hanggal, 14 cm

Élethű plüssállat, Macskabagoly hanggal, 14 cm

2 790 Ft
Marci maci 25 cm

Élethű plüssállat, Marci maci 25 cm

1 790 Ft
Mini jégmadár 13 cm

Élethű plüssállat, Mini jégmadár 13 cm

1 950 Ft
Mini sólyom 13 cm

Élethű plüssállat, Mini sólyom 13 cm