88 termék
Mini jégmadár 13 cm

Élethű plüssállat, Mini jégmadár 13 cm

1 950 Ft
Mini sólyom 13 cm

Élethű plüssállat, Mini sólyom 13 cm

Nagy fakopáncs hanggal, 14 cm

Élethű plüssállat, Nagy fakopáncs hanggal, 14 cm

2 790 Ft
Nyúl 13 cm

Élethű plüssállat, Nyúl 13 cm

1 020 Ft
Nyúl 15cm, fehér

Élethű plüssállat, Nyúl 15cm, fehér

Nyúl 2 szín, 15 cm

Élethű plüssállat, Nyúl 2 szín, 15 cm

1 350 Ft
Nyúl 20 cm, barna-fehér

Élethű plüssállat, Nyúl 20 cm, barna-fehér

3 490 Ft
Orrszarvú 13 cm

Élethű plüssállat, Orrszarvú 13 cm

Pet Bits - Cica

Eljött hozzád az imádnivaló cica a Pet Bits kollekcióból. Meghallja a hangodat és reagál, ha tapsolsz neki, viccesen mozogni és táncolni kezd. A cica robot rögzíteni is tudja a hangodat és visszajátssza, de robot hangon. Különlegessége, hogy kommunikálni tudnak a robot állatok egymással, szórakoztató lesz nézni ahogy beszélgetnek vagy épp táncolnak. Ingyenes alkalmazást is letölthetsz hozzá a szüleid segítségével, az applikáció által belátást kapsz a kódolás világába. A cuki cicusra akár rábízhatod a robot pandádat, hogy viselje gondját amíg te oviban vagy.

Pet Bits - Kutya

Eljött hozzád az imádnivaló kutya a Pet Bits kollekcióból. Meghallja a hangodat és reagál, ha tapsolsz neki, viccesen mozogni és táncolni kezd. A kutya robot rögzíteni is tudja a hangodat és visszajátssza, de robot hangon. Különlegessége, hogy kommunikálni tudnak a robot állatok egymással, szórakoztató lesz nézni ahogy beszélgetnek vagy épp táncolnak. Ingyenes alkalmazást is letölthetsz hozzá a szüleid segítségével, az applikáció által belátást kapsz a kódolás világába. A cuki kutyusra akár rábízhatod a robot nyuszidat, hogy viselje gondját amíg te oviban vagy.

Pet Bits - Nyuszi

Eljött hozzád az imádnivaló nyuszi a Pet Bits kollekcióból. Meghallja a hangodat és reagál, ha tapsolsz neki, viccesen mozogni és táncolni kezd. A nyuszi robot rögzíteni is tudja a hangodat és visszajátssza, de robot hangon. Különlegessége, hogy kommunikálni tudnak a robot állatok egymással, szórakoztató lesz nézni ahogy beszélgetnek vagy épp táncolnak. Ingyenes alkalmazást is letölthetsz hozzá a szüleid segítségével, az applikáció által belátást kapsz a kódolás világába. A cuki nyuszira akár rábízhatod a robot cicádat, hogy viselje gondját amíg te oviban vagy.

Pet Bits - Panda

Eljött hozzád az imádnivaló panda a Pet Bits kollekcióból. Meghallja a hangodat és reagál, ha tapsolsz neki, viccesen mozogni és táncolni kezd. A panda robot rögzíteni is tudja a hangodat és visszajátssza, de robot hangon. Különlegessége, hogy kommunikálni tudnak a robotállatok egymással, szórakoztató lesz nézni ahogy beszélgetnek vagy épp táncolnak. Ingyenes alkalmazást is letölthetsz hozzá a szüleid segítségével, az applikáció által belátást kapsz a kódolás világába. A cuki pandára akár rábízhatod a robot kutyusodat, hogy viselje gondját amíg te oviban vagy.

Pingvin sállal 20 cm

Élethű plüssállat, Pingvin sállal 20 cm

2 090 Ft
Pippins barna medve 14 cm

Élethű plüssállat, Pippins barna medve 14 cm

2 050 Ft
Róka klipsz eper illattal, 10 cm-es

Élethű plüssállat, Róka klipsz eper illattal, 10 cm-es

Róka, 76 cm

Élethű plüssállat, Róka, 76 cm

19 190 Ft
Schnauzer 15 cm

Élethű plüssállat, Schnauzer 15 cm

Schnauzer 30 cm

Élethű plüssállat, Schnauzer 30 cm

4 660 Ft
Schnauzer álló 30 cm

Élethű plüssállat, Schnauzer álló 30 cm

Skyrocket My Fuzzy Friend Interaktív Mozgó Kiscica Plüss (19297)

Ez a My Fuzzy Friend Interaktív mozgó plüss kiscica igazán ölelnivaló plüss kedvenc. Imád téged és ezt több mint 50 féle reakció kifejezésével adja tudtodra.áMancsát kinyitva boldogan ölel át és vidám, falatozó hangokat hallat, mikor szájához érintjük kedvenc ételét.áHa szeretnéd megnézni, hogy szimatol, csak érintsd meg az orrát.