301 termék
Harry Potter fém olló 13 cm (163613)

A legnagyobb Harry Potter rajongók mind ezt választják. Jobb és bal kezeseknek is egyaránt használható. Fogása pedig kényelmes a kialakításának köszönhetően. Az olló 13 cm így minden nap magaddal tudod vinni az iskolába mert elfér a táskádban. Válaszd ezt az egyedi mintázatú varázsollót és vágj vele stílusosan. Ajánljuk a 3-4 éves korosztályú varázslóknak.

Harry Potter Griffendél fém olló 16 cm (163614)

12 éves kortól kiváló választás minden Harry Potter rajongónak. Az olló rozsdamentes acélból készült és jobb és bal kezesek is kényelmesen használhatják. 16 cm hosszú, hogy még éppen beférjen akár a tolltartódba is. Vidd magaddal minden nap hiszen nem foglal sok helyet. Válj te a legstílusosabb diákká az órán miközben ezt a vagány ollót használod.

Ico süni ecsetszett natúr 5 db-os 2/4/6/8/10 (78234)

Ico süni ecsetszett natúr 5 db-os 2/4/6/8/10 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ico süni ecsetszett színes 3 db-os 4/6/10 (34147)

Ico süni ecsetszett színes 3 db-os 4/6/10 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ico süni ecsetszett színes 5 db-os 2/4/6/8/10 (149461)

Ico süni ecsetszett színes 5 db-os 2/4/6/8/10 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ico süni ecsetszett színes 5 db-os 2/4/6/8/10 (86598)

Ico süni ecsetszett színes 5 db-os 2/4/6/8/10 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ico süni natúr gyurma színes 12 db-os 200 g (65991)

Ico süni natúr gyurma színes 12 db-os 200 g Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ico süni színes gyurma színes 12 db-os 200 g (66472)

Ico süni színes gyurma színes 12 db-os 200 g Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ico süni vízfesték nagy 12 színnel (66006)

Ico süni vízfesték nagy 12 színnel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Lizzy Card Bulldog emeletes tolltartó 20 cm (172222)

Lizzy Card Bulldog emeletes tolltartó 20 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Lizzy Card Ford hengeres tolltartó órarenddel 20 cm (172721)

Lizzy Card Ford hengeres tolltartó órarenddel 20 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Lizzy Card gumis mappa We Love Dogs, Pups A4 (164853)

Mostantól nyugodt szívvel teheted a táskádba a lapjaid egy ilyen gumis mappával. Nem csak a gyűrődéstől védi meg a lapjaid, hanem attól is, hogy ne hagyd el őket mivel innentől kezdve egy helyen tudod tárolni a lapokat. Mindezek mellett igen cukin mutat egy édes kutyusokkal díszített mappa az iskolatáskádban. Rendeld meg te is, hogy felkészülten kezdhesd a tanévet.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend Bossteam Gamer 4life (164050)

�rd fel gondosan a tanóráid erre a szuper gamer órarendre, hogy megtudd tervezni a heted. Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik, mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend Dino Cool 18 x 7,5 cm (164047)

�rd fel gondosan a tanóráid erre a szuper dínós órarendre, hogy megtudd tervezni a heted! Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik, mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend Ford Mustang Lightning 18 x 7,5 cm (164048)

�rd fel gondosan a tanóráid erre a szuper autós órarendre, hogy megtudd tervezni a heted. Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend Happy Rainbow 18 x 7,5 cm (164046)

�rd fel gondosan a tanóráid erre a mókás szivárvány órarendre, hogy megtudd tervezni a heted. Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik, mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend Kittok Star 18 x 7,5 cm (164051)

�rd fel gondosan a tanóráid erre a cuki cicás órarendre, hogy megtudd tervezni a heted. Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik, mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend We Love Dogs Pups 18 x 7,5 cm (164055)

�rd fel gondosan a tanóráid erre az imádnivaló kutyuskás órarendre, hogy megtudd tervezni a heted. Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik, mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card kétoldalú mini órarend Wild Beauty Love (164056)

�rd fel gondosan a tanóráid erre a hófehér lovas órarendre, hogy megtudd tervezni a heted. Ezentúl sosem kell majd megkérdezned senkit arról, hogy milyen tanóra következik, mivel bármikor megtudod nézni. Legyél ezentúl a saját magad ura a suliban. Alul maradt még pár sorod? Akár a délutáni foglalkozásaidat is feltudod írni, ha jársz olyanra, hogy ne felejtsd el. Az órarendnek két oldala van, így az A és B heted is feljegyezheted rá.

Lizzy Card lovas hengeres tolltartó órarenddel 20 cm (172722)

Lizzy Card lovas hengeres tolltartó órarenddel 20 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Lizzy Card tornazsák Go travel black map 43 x 32 cm (163900)

Bepakolásnál fontos, hogy mindent magaddal vigyél. Ha a következő nap tesi órád lesz akkor ebben a világjáró tornazsákban elviheted a felszerelésed. Mostantól igazán menő lesz még a tornazsákod is, ha ezt választod, csak húzd szét a tetejét és pakolj bele, ha pedig végeztél húzd össze és kész is vagy. Ilyen egyszerű a használata.

Maped grafitceruzaradírral HB (117301)

Maped grafitceruzaradírral HB Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Munkafüzet Rajzolni tanulok fejlesztő tábla békás narancssárga (140101008)

Gyakorold a rajzolást és fejleszd a kézügyességedet ezzel a narancssárga szélű, békás fejlesztőtáblával, és a hozzá tartozó munkafüzettel. Rajzold le egymás után a vonalakat a munkafüzet képei alapján a táblára, hogy elkészüljön ez az aranyosan mosolygó békás minta. Ha rosszul sikerült egy vonal, vagy csak újra le szeretnéd rajzolni a mintákat, akkor töröld le a táblát, és kezdődhet ismét a szórakozás! De ne feledd, hogy csak a füzethez járó tollal rajzolj a táblára, hogy biztosan le tudd törölni a mintákat! Mire vársz még? Rajzolásra fel, hiszen egy szuper munkafüzet várja, hogy gyakorold a rajzolást! Három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk ezt a rajzolós készletet.

Munkafüzet tollal angol tanulásához (126562)

Az első szavak angol nyelven!
A füzetben található képek, ábrák és gyakorlatok segítenek az angol nyelvtan elsajátításában és gyakorlásában. Az előre megrajzolt vonalak és a rajzolás kijelölt iránya, könnyű tájékozódást tesz lehetővé a gyermek számára.
A mellékelt letörölhető filctoll önbizalmat és biztonságot ad a tanuláshoz, mert az elhibázott betűk rajzait könnyedén le lehet törölni és újra lehet próbálni. A füzet lapjain az angol ABC összes betűje szerepel színes képekkel valamint számok egytől húszig, melyek mellett az aktuális szó található. Az írás elsajátításának és a kézügyesség fejlesztésének ez a szórakoztató formája nem megterhelő az ifjú iskolajelölt számára!