300 termék
Cerda Minnie egér gumicsizma 27-es méret (2300004878)

Ha 27-es a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.

Cerda Minnie egér gumicsizma 28-as méret (2300004878)

Ha 28-as a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.

Cerda Minnie egér gumicsizma 29-es méret (2300004878)

Ha 29-es a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.

Cerda Minnie egér gumicsizma 30-as méret (2300004878)

Ha 30-as a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.

Cerda Minnie egér gumicsizma 31-es méret (2300004878)

Ha 31-es a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.

Cerda Minnie egér tolltartó 24 cm (10710 C)

Cerda Minnie egér tolltartó 24 cm (10710 C)

Cerda Minnie iskolatáska (CER03825 C)

Ha egy igazán csajos iskolatáskával kezdenéd a tanévet, akkor Minnie egér szívesen csatlakozik hozzád! Minnie iskolatáska állítható vállpántokkal, kényelmes hátrésszel, belül egy nagy cipzáras rekesszel, elöl egy nagyobb és egy kisebb cipzáras rekesszel, egyik oldalán hálós, másik oldalán cipzáras zsebbel, 32 x 42 x 15 cm-es méretben a Cerda-tól!

Cerda Notesz A5 Captain Marvel (CER02738 C)

Ha szeretsz mindent felírni, hogy el ne felejtsd, és nagy Marvel rajongó is vagy egyben, akkor itt az idő, hogy beszerezd ezt a menő flitteres jegyzetfüzetet! Mérete A/5-ös, elején Marvel Kapitány logója látható.

Cerda Peppa malac konfettis hátizsák (CER03453 C)

Nézd, micsoda különleges hátizsák! Ebben a csinos, rózsaszín - kék színű Pappa malacos hátizsákban elfér minden apróság, amit az oviba vagy egy kirándulásra vinnél magaddal! A táska elején Peppa látható, amint hintázik, valamint egy 3 dimenziós szívecske, amiben konfettit találsz! Mérete: 31 cm, egy nagy zsebbel és kér kis kulacs tartóval.

Cerda Peppa malac uzsonnás táska (CER03416 C)

Ezt a táskát a hátadra sem kell venned, simán viheted a kezedben is! Teljesen szétnyitható, így gyerekjáték lesz belepakolni a finom uzsonnát! A Peppa mintát pedig egyenesen imádni fogod! Peppa malac uzsonnás táska fogantyúval, belül egy nagy cipzáras rekesszel és egy hálós zsebbel, 19 x 23 x 8,5 cm-es méretben a Cerda-tól!

Cerda plüss gyerek hátizsák Buzz Lightyear kihúzható szárnyakkal 18 x 22 cm (10460 C)

Cerda plüss gyerek hátizsák Buzz Lightyear kihúzható szárnyakkal 18 x 22 cm (10460 C)

5 020 Ft
Cerda Pókember dóm esernyő (CER00653 C)

Pókember ezúttal nem csak a gonosztevőktől, hanem az esőtől is megvéd, csak húzd a fejed fölé ezt a szuper esernyőt! Pókember dóm esernyő piros-kék színben, nem összecsukható kivitelben a Cerda-tól! Gyerek méret!

3 999 Ft
Cerda Spider-Man hengeres tolltartó Pókember mintával 23 x 9 cm (10664 C)

Cerda Spider-Man hengeres tolltartó Pókember mintával 23 x 9 cm (10664 C)

Cerda Spider-Man Pókember gumicsizma 25-ös méret (2300004879)

Ha pókember fanatikus vagy és 25-ös a lábad akkor megtaláltuk a hozzád illő gumicsizmát. Vedd fel, ha rosszra fordul az időjárás és máris kellemesebben érezheted magad. A talpán csúszásgátló gumírozás található annak érdekében, hogy véletlenül se csússz el a vizes talajon. A tetején lévő gumival pedig szűkebbre húzhatod a szárát, hogy ne essen be az eső és jobban tartson. Ez egy igazán vagány csizma igazán vagány fiúknak.

Cerda Spider-Man Pókember gumicsizma 27-es méret (2300004879)

Ha pókember fanatikus vagy és 27-es a lábad akkor megtaláltuk a hozzád illő gumicsizmát. Vedd fel, ha rosszra fordul az időjárás és máris kellemesebben érezheted magad. A talpán csúszásgátló gumírozás található annak érdekében, hogy véletlenül se csússz el a vizes talajon. A tetején lévő gumival pedig szűkebbre húzhatod a szárát, hogy ne essen be az eső és jobban tartson. Ez egy igazán vagány csizma igazán vagány fiúknak.

Cerda Spider-Man Pókember gumicsizma 28-as méret (2300004879)

Ha pókember fanatikus vagy és 28-as a lábad akkor megtaláltuk a hozzád illő gumicsizmát. Vedd fel, ha rosszra fordul az időjárás és máris kellemesebben érezheted magad. A talpán csúszásgátló gumírozás található annak érdekében, hogy véletlenül se csússz el a vizes talajon. A tetején lévő gumival pedig szűkebbre húzhatod a szárát, hogy ne essen be az eső és jobban tartson. Ez egy igazán vagány csizma igazán vagány fiúknak.

Cerda Spider-Man Pókember gumicsizma 29-es méret (2300004879)

Ha pókember fanatikus vagy és 29-es a lábad akkor megtaláltuk a hozzád illő gumicsizmát. Vedd fel, ha rosszra fordul az időjárás és máris kellemesebben érezheted magad. A talpán csúszásgátló gumírozás található annak érdekében, hogy véletlenül se csússz el a vizes talajon. A tetején lévő gumival pedig szűkebbre húzhatod a szárát, hogy ne essen be az eső és jobban tartson. Ez egy igazán vagány csizma igazán vagány fiúknak.

Cerda Spider-Man Pókember gumicsizma 30-as méret (2300004879)

Ha pókember fanatikus vagy és 30-as a lábad akkor megtaláltuk a hozzád illő gumicsizmát. Vedd fel, ha rosszra fordul az időjárás és máris kellemesebben érezheted magad. A talpán csúszásgátló gumírozás található annak érdekében, hogy véletlenül se csússz el a vizes talajon. A tetején lévő gumival pedig szűkebbre húzhatod a szárát, hogy ne essen be az eső és jobban tartson. Ez egy igazán vagány csizma igazán vagány fiúknak.

Cerda Star Wars iskolatáska (CER03077 C)

Star Wars mintás iskolatáska fényvisszaverő elmekkel díszítve.

Cerda Star Wars The Mandalorian notesz készlet (CER03241 C)

Nem csak a gyűjteményedbe szerezheted be ezt a gyönyörű The Mandalorian notesz késztletet, hanem ajándéknak is tökéletes! Lepd meg vele Star Wars rajongó barátodat! The Mandalorian notesz készlet pántos notesszel, gumipántos, spirál notesszel, iratcsipeszekkel és post-it-ekkel a Cerda-tól!

Fortuna rajzlap félfamentes A/4 10 db-os (172499)

Fortuna rajzlap félfamentes A/4 10 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Harry Potter fém olló 13 cm (163613)

A legnagyobb Harry Potter rajongók mind ezt választják. Jobb és bal kezeseknek is egyaránt használható. Fogása pedig kényelmes a kialakításának köszönhetően. Az olló 13 cm így minden nap magaddal tudod vinni az iskolába mert elfér a táskádban. Válaszd ezt az egyedi mintázatú varázsollót és vágj vele stílusosan. Ajánljuk a 3-4 éves korosztályú varázslóknak.

Harry Potter Griffendél fém olló 16 cm (163614)

12 éves kortól kiváló választás minden Harry Potter rajongónak. Az olló rozsdamentes acélból készült és jobb és bal kezesek is kényelmesen használhatják. 16 cm hosszú, hogy még éppen beférjen akár a tolltartódba is. Vidd magaddal minden nap hiszen nem foglal sok helyet. Válj te a legstílusosabb diákká az órán miközben ezt a vagány ollót használod.

Ico süni ecsetszett natúr 5 db-os 2/4/6/8/10 (78234)

Ico süni ecsetszett natúr 5 db-os 2/4/6/8/10 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!