292 termék
Starpak plüss unikornis A5 jegyzetfüzet vonalas lila (484160)

Ha szeretnél beszerezni egy számodra kedves naplót, amibe leírhatod a gondolataid, akkor szerezd be tőlünk. Jegyezd bele a gondolataid vagy rajzolj bele valami szépet a döntés a te kezedben van. Remek ajándék ötlet is egyben olyan lánykáknak, akik rajonganak az unikornisokért.

Starpak poszterfesték 12 db-os Pixel (165587)

Starpak poszterfesték 12 db-os Pixel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Starpak repülőgép vonalzó citromsárga 15 cm (470961)

A vonalzók sok esetben előkerülnek az iskolapadban ülve, hiszen több tanítási órán hasznát veszed. Tartós anyagból készült a szélei pedig lekerekítettek a nagyobb biztonság érdekében. A vonalzó hossza 15 cm és egy vidám repülőgépet ábrázol, ami biztosan mindig feldobja a kedvedet, ha ránézel. Vidd magaddal minden nap a tolltartódban.

Starpak színesceruzakészlet 12 db-os Pixel (165628)

Starpak színesceruzakészlet 12 db-os Pixel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Starpak szivárvány pillangó A5 jegyzetfüzet vonalas (482203)

Szerezd be te is a legvidámabb színekkel tarkított jegyzetfüzetünket. Jegyezd fel bele a fontos gondolataid vagy alkoss benne szép rajzokat. Ha pedig mindig szeretnéd tudni hol tartottál használd a könyvjelző szalagot. Vidd el a suliba magaddal vagy használhatod, ahol csak szeretnéd.

Starpak unikornis HB ceruza készlet radírral 4 db-os (490989)

Egy jól kiválasztott grafitceruza minden tolltartóból elengedhetetlen kellék. Szerezz be egyből 4 db-ot. Ha szereted a cuki dolgokat vagy az unikornisokat akkor ez a vidám ceruza készlet biztosan érdekelni fog. Kezd te a legfelkészültebben a sulit ezzel a HB ceruzacsomaggal és töltsd meg velük a tolltartód.

Starpak unikornis irattartó táska fogantyúval A4 (493168)

Ezzel a cuki unikornis irattartó táskával gond és sérülés nélkül viheted el magaddal a füzeteket és vékony könyveid. Remek tárolási lehetőség mindenkinek, aki szereti az unikornisokat. Könnyedén elfér az iskolatáskádban így bárhová magaddal viheted, vagy csak fogd meg a műanyag nyelét, hogy hordozni tudd.

Starpak Unikornis plakát festék készlet 12 színnel 20 ml (472915)

A plakát festékekkel könnyű dolgozni, hiszen nem kell vele semmilyen egyéb műveletet elvégezni, hanem már rögtön lehet festeni vele. 12 vidám szín áll majd a rendelkezésedre, csak ragadj festővásznat és kezdheted is az alkotást. Praktikus tégelyes kiszerelésének köszönhetően, ha már nem használod csak zárd vissza, hogy ne száradjon ki.

Starpak Unikornis színes ceruza készlet 12 db-os (490919)

Vidám unikornis színesceruzacsomag mindenkinek, akit vidámsággal tölt el a színezés vagy rajzolás. Válaszd ezt a menő csomagot és színezz ki egy egyész albumot vele! Megtalálod a legsötétebb színektől kezdve legvilágosabbakat is. Rendeld meg te is és alkoss minél többet! 12 db ceruza áll majd a rendelkezésedre, hogy papírra vethesd színes elképzeléseid.

Starpak unikornis színes vízfesték 12 színnel és ecsettel (491393)

Rendeld meg ezt a készletet és alkoss vele valami igazán szépet. Csak egy kis vízre lesz szükséged meg egy papírra és már festhetsz is. Remek lehetőség a finommotorikus készség fejlesztésére. Festhetsz egyedül vagy akár a barátaiddal az biztos, hogy remek móka lesz. Unikornis fanatikusok előnyben, hiszen ennek a csomagnak a borítóját egy csodaszép unikornis borítja.

Starpak unikornis színes zsírkréta készlet 12 db-os (490949)

Ha te is szeretnél egy cuki unikornisos zsírkréta készletet rendeld meg tőlünk ezt a csomagot, hiszen keresve sem találnál jobbat. 12 db vidám szín lesz a segítségedre, amivel szebbnél szebb alkotásokat készíthetsz. Fejleszd a finommotorikus képességedet és hagyd kibontakozni a kreativitásod.

Starpak zárható napló kutyás mintával zöld (479580)

Ha tetszenek az élénk zöld színek, akkor érdemes beszerezned egyet, amibe össze tudod gyűjteni az összes titkod. A két kulcs segítségével könnyedén tudod zárni és nyitni majd. Vidd magaddal, ahova csak szeretnéd, hiszen nem foglal sok helyet. Remek kis emlékkönyv lesz az évek során, ha megőrzöd.

Starpak zárható napló Láma mintával türkiz (479581)

Rajzolj, firkálj vagy írj kedvedre ebbe a kis titkos naplóba aztán pedig zárt le, ha befejezted. A használata ilyen egyszerű. Abban, hogy mit írsz bele már csak a kreativitásod szabhat határt. ha pedig rossz kedved lenne elég csak ránézned a borítójára, ami mindig kedves mosolyt fog csalogatni az arcodra. Két kulcs jár a naplóhoz, hogy egy biztos helyre eltudd rejteni a pótkulcsod.

Starpak zárható napló Mancs őrjárat mintával szürke (479572)

Szeretnéd, hogy a titkaid őrizve legyenek? Akkor csak írd bele ebbe a vidám naplóba és miután végeztél zárd be titkaid a kulcsok segítségével. Kis méretének köszönhetően könnyedén elfér egy kisebb táskában is így szinte bárhová magaddal viheted bármikor. A szett tartalmaz egy pótkulcsot is ami jól jön ha az egyiket esetleg elhagynád.

Starpak zárható napló panda mintával fekete-fehér (479577)

Ha rajongsz a fekete fehér dolgokért, akkor érdemes beszerezned egyet, amibe össze tudod gyűjteni az összes titkod. A két kulcs segítségével könnyedén tudod zárni és nyitni majd. Vidd magaddal, ahova csak szeretnéd, hiszen nem foglal sok helyet. Remek kis emlékkönyv lesz az évek során, ha megőrzöd.

Számolókorong (149209)

Számolókorong Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Számolópálca színes 4 x 10 db (156717)

Számolópálca színes 4 x 10 db Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Színes aszfalt kréta 15 db-os (PF-3191)

Rajzoljatok akár egy menő ugróiskolát és ugráljatok végig rajta a legjobb tudásotok szerint. Ez a csomag 15 darab színes vastag krétát tartalmaz legyen szó kék, zöld, sárga, fehér, rózsaszín, színekről, biztosan vidámabbá teszi a kedveteket. Remek élmény barátokkal együtt rajzolgatni. Éljétek át ti is a rajzolás és alkotás örömét és rendeljétek meg ti is.

Színező és foglalkoztató füzet matricákkal Dóra felfedező, Dóra szeret nyaralni A4 (164650)

Színező és foglalkoztató füzet matricákkal Dóra felfedező, Dóra szeret nyaralni A4 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Színező Jurassic World Világuralom Dínós kalandok matricákkal A4 (164643)

Színező Jurassic World Világuralom Dínós kalandok matricákkal A4 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Színező Jurassic World Világuralom Dínós kalandok matricákkal A4 (164645)

Színező Jurassic World Világuralom Dínós kalandok matricákkal A4 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Színező Jurassic World Világuralom matricákkal A4 (164644)

Színező Jurassic World Világuralom matricákkal A4 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Színező Mancs őrjárat, Nyaralásra fel matricával A4 (164651)

Színező Mancs őrjárat, Nyaralásra fel matricával A4 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Színező Színező Jurassic World Világuralom A4 (164647)

Színező Színező Jurassic World Világuralom A4 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!