38 termék
ALEX Kis művészkészlet

Kis művészpalánták figyelmébe!
Készíts ezerféle mintát, fess könnyedén!
A különleges formájú ecseteket kimondottan a legkisebbeknek tervezték, így a piciny mancsokkal is könnyedén használhatók.

Tartalma:
- 3 db ecset
- 3 üveg kimosható festék
- 4 db ecsettál

Ajánlott: 2 éves kortól

Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Dinoszauruszok (Bb087)

A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Dinoszauruszok játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mertáédes dínókat tartalmaz, akik biztosan extra gyorsan a gyerkőcákedvenceivé válnak. A móka fürdés közben garantált.áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.

Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Farm (Bb146)

A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Farm játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mertájátékos farmmal kapcsolatos dolgokat, állatokatátartalmaz, amelyek megismertetik a gyerkőcöt a farm állataival. A móka fürdés közben garantált.áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.

Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Járművek Közlekedés (Bb088)

A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Járművek, közlekedés játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mertájátékos járműveket és közlekedéssel kapcsolatosádolgokat tartalmaz, amelyek a fiúknak mindig izgalmasak. A móka fürdés közben garantált.áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.

Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Őrült Arcok (Bb007)

A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Őrült arcok játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mert igazán vicces arcokat lehet belőlük összeállítani. A móka garantált!áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.

Buddy & Barney Tapassz A Csempére! - Unikornisok (Bb050)

A Buddy & Barney Tapassz a csempére! - Unikornisok játékácuki habszivacs elemekből áll, melyekáazért különösen izgalmasak, mert mesés hercegnőt, lovagot és unikornisban gazdagávilágot lehet velük teremteni.áA móka garantált!áA készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára és játékosan lebegnek a víz felszínén is.áA termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.

K`s Kids - Pihe - puha formaválogató vonat

Mosolygós gőzmozdonyunk három aranyos figurával bővült, akiket képes elszállítani bárhova. A pihe-puha mozdony három féle hangot képes hallatni, így a játék vele igazán nagy élmény!

Méret: 16x16 cm

Ajánlott: 6 hónapos kortól

Gyártó: K`s Kids

Lamaze - Lamaze Bagolybébi dallammal

A bagolybébi hasát megnyomva színváltósan világít a hasa és andalító altatódalt játszik. Születést?l ajánlott termék. Kb. 20 x 14 cm, 3x1,5V-os AA elemmel m?ködik (a termék próbaelemet tartalmaz, demo funkciós)

Melissa & Doug fa készségfejlesztő játék, 3D formaegyeztető

Szín-, forma- és méretfelismerő, -válogató játék, mely a matematikai alapok elsajátítását segíti. Nincs is jobb módja ennek, mint ez a játék, színes, kiváló minőségi fa építőelemekkel, amik akár egymásba is illeszthetőek. Ismerd fel a színeket, formákat, és válogasd ki őket, majd helyezd a formakeretbe! Kiegészítő feladatokat is tartalmaz a játék!
A formarendező készlet tartalma:
- 1 db keményfa rendező tálca
- 9 db színes fa forma
- 9 db fa keret

4 980 Ft
4 480 Ft
Melissa & Doug fa készségfejlesztő játék, fűzős farm

Fűzögetős játék - Kisállatok Melissa & Doug - 5 db kisállattal és 5 db fűzővel. A készlet minőségi fából készült.

3 200 Ft
2 880 Ft
Melissa & Doug fa készségfejlesztő játék, fűzős kis kedvencek

Fűzögetős játék - Kisállatok Melissa & Doug - 5 db kiskedvenccel és 5 db fűzővel. A készlet minőségi fából készült.

3 200 Ft
2 880 Ft
Melissa & Doug fa készségfejlesztő játék, fűzős vadállatok

Fűzögetős játék - Vadállatok Melissa & Doug - 5 db kiskedvenccel és 5 db fűzővel. A készlet minőségi fából készült.

3 200 Ft
2 880 Ft
Melissa & Doug fa készségfejlesztő játék, kalapálós asztal

A kalapálós asztalba ágyazott rudak fel és le mozognak, a párból az egyikük mindig kikukucskál. Figyeld gyermeked kacagását, ahogy a kis kalapáccsal rácsap az egyik rúd fejére, majd annak párja felbukkan a másik oldalon. Az elemeket nem lehet elveszíteni, azok a padhoz vannak rögzítve. Javítja a finommotorikus képességet. A kalapács a játék tartozéka. Minőségi fából készült kalapálós játék a Melissa & Dougtól. Ajánlott 2 éves kortól. Mérete: 13.5 x 26 x 13.

6 860 Ft
6 170 Ft
Melissa & Doug hangos puzzle, háziállatok

Ismerkedj meg játszva a háziállatokkal! Nagy lesz az öröm, amikor jutalmul az ügyes mozdulatért a kiskedvenc megszólal.A Melissa & Doug hangos puzzle házi kedvencei csak arra várnak, hogy beszélhessenek a gyermekekhez, akik örömmel fogják hallgatni a nyávogást, ugatást vagy éppen a csiripelést, ha a megfelelő kirakós darabot a sablonba helyezik.Játék közben a kicsik megalapozzák állattani ismereteiket és fejlesztik megfigyelőképességüket és hallásukat.(Tipp: a játék fényérzékelős, ezért célszerű a puzzle darabokkal világos szobában, vagy a szabadban, nappali fény mellett játszani).Nyolc szuper hangeffektus és a kirakóval azonos, színes képek segítik a játékot. Ez a nyolc darabból álló puzzle fejleszti a gyermek hallását és párosító-képességét. A hangos kirakó 2 db AAA elemmel működik, melyet a szett nem tartalmaz!

4 520 Ft
4 070 Ft
Melissa & Doug hangot adó kirakó kockák, farm

Hallhatod az állatok élethű hangját, ha a két kockát megfelelően helyezed a fa rekeszbe. Találd meg a helyes, összetartozó részeket, és hallgasd meg a 6 tanyasi állat élethű hangját. A hangot adó fa kirakó mesekocka fejleszti a vizuális felismerő-, valamint a motorikus képességet. Az elemes játék érzékelőinek köszönhetően fa kirakó kockák csak helyesen párosítva hozzák működésbe az adott állat hangját, melyek között bárány, ló, kutya, malac, tehén és kakas található. Méret: 17.78 x 10.541 x 9.271 cm.
A hangos kirakó kocka tartalma:
- 1 db elemes játék keret
- 2 db fa kocka

5 910 Ft
5 320 Ft
Melissa & Doug hangot adó kirakó kockák, járművek

A Melissa Doug hangot adó fa kocka egy minőségi kirakó járműves témában. A gyermek 6 különböző jármű képét tudja kirakni, és ha helyes az összeillesztés jutalomképpen azok hangját is meghallhatja. A hangot adó fa kirakó mesekocka fejleszti a vizuális felismerő-, valamint a motorikus képességet. Az elemes játék érzékelőinek köszönhetően fa kirakó kockák csak helyesen párosítva hozzák működésbe az adott állat hangját, melyek között bárány, ló, kutya, malac, tehén és kakas található. Méret: 17.78 x 10.541 x 9.271 cm.
A hangos kirakó kocka tartalma:
- 1 db elemes játék keret
- 2 db fa kocka

5 910 Ft
5 320 Ft
Melissa & Doug készségfejlesztő játék, könnyen megfogható puzzle, kis kedvencek

A boldog háziállatok az udvaron játszanak. Ez a készlet 8 db könnyen megfogható kisállatot tartalmaz. Mindegyiket talpára tudod állítani, így kényelmesen lehet velük játszani. Fejleszti a szem és kéz koordinációs képességet, a finommotoros készséget, illetve a kreativitást és kifejezőképességet. A tábla mérete: 2,5 x 23 x 30 cm.

3 050 Ft
2 750 Ft