89 termék
Delfines homokozó malom műanyag kék (445)

Te is szeretsz akár naphosszat pancsolni a strandon, vagy a fürdőkádban? Ezzel az cuki műanyag delfin malommal feldobhatod a fürdőzést. Használhatod akár homokozóban, vagy a vízben, csak tegyél homokot vagy vizet a felső nyílásba és a malomkerék már forog is. Ilyen egyszerű, viszont annál nagyobb móka. Miközben a malomkerék forog gyönyörködhetsz az oldalmintázatában, ami szuper vizuális élmény. Ezzel biztos letudod majd nyűgözni a játszótársaidat. A lányok és a fiúk is szívesen örömüket lelik ebben a játékban. Kis méretéből adódóan szinte bárhová magaddal tudod vinni, így már csak a megfelelő úticélt kell kiválasztani. Te a kádban vagy a homokozóban használnád szívesebben?

Delfines homokozó malom műanyag zöld (445)

Te is szeretsz akár naphosszat pancsolni a strandon, vagy a fürdőkádban? Ezzel az cuki műanyag delfin malommal feldobhatod a fürdőzést. Használhatod akár homokozóban, vagy a vízben, csak tegyél homokot vagy vizet a felső nyílásba és a malomkerék már forog is. Ilyen egyszerű, viszont annál nagyobb móka. Miközben a malomkerék forog gyönyörködhetsz az oldalmintázatában, ami szuper vizuális élmény. Ezzel biztos letudod majd nyűgözni a játszótársaidat. A lányok és a fiúk is szívesen örömüket lelik ebben a játékban. Kis méretéből adódóan szinte bárhová magaddal tudod vinni, így már csak a megfelelő úticélt kell kiválasztani. Te a kádban vagy a homokozóban használnád szívesebben?

Hajó homokozó készlettel műanyag kék 44 cm (139500)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Kelts életre egy aranyos homoknyuszit, vagy áss ki egy jó széles vizesárkot a homokban ennek a hatalmas, 44 cm-es, kék színű műanyag hajónak. Áss, készítsd homokállatkákat, vagy ami még jobb, úsztasd a játékhajót a vízen! Egy 4 db-os homokozókészlet egy hatalmas, kék színű, műanyag játékhajóval, egy nyuszi és egy maci alakú homokozóformával, és természetesen egy strapabíró lapáttal. Háromévesnél idősebb fiúknak és lányoknak ajánljuk a meleg nyári napokra ezt a szabadtéri játékszettet.

Hajó homokozó készlettel műanyag piros 44 cm (139500)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Kelts életre egy aranyos homoknyuszit, vagy áss ki egy jó széles vizesárkot a homokban ennek a hatalmas, 44 cm-es, piros színű műanyag hajónak. Áss, készítsd homokállatkákat, vagy ami még jobb, úsztasd a játékhajót a vízen! Egy 4 db-os homokozókészlet egy hatalmas, piros színű, műanyag játékhajóval, egy nyuszi és egy maci alakú homokozóformával, és természetesen egy strapabíró lapáttal. Háromévesnél idősebb fiúknak és lányoknak ajánljuk a meleg nyári napokra ezt a szabadtéri játékszettet.

Homokozó forma billencs zöld műanyag 14 cm (171784)

Homokozó forma billencs zöld műanyag 14 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Homokozó forma fa piros műanyag 14 cm (171784)

Homokozó forma fa piros műanyag 14 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Homokozó forma vonat citromsárga műanyag 14 cm (171784)

Homokozó forma vonat citromsárga műanyag 14 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Homokozó formák 4 részes műanyag színes (71080)

Ideje készülni a napos, meleg időre és a strandszezonra! Most, hogy a tél visszavonulót fújt be kell szerezni a homokozó legfontosabb játékait. Dobd fel a homokozást a színes homokozóformákkal! A készlet 4 formát tartalmaz: szívecske, virág, csillag, négyzet.

Homokozó játékszett kék műanyag 10 db-os (139496)

Homokozó játékszett kék műanyag 10 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Homokozó játékszett rózsaszín műanyag 10 db-os (139496)

Homokozó játékszett rózsaszín műanyag 10 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Homokozó játékszett zöld műanyag 10 db-os (139496)

Homokozó játékszett zöld műanyag 10 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

3 000 Ft
Homokozó készlet malommal és kiegészítőkkel műanyag (139776)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss, gereblyézz, majd locsold meg a homokot, hogy életre kelthesd a krokodilokat a két krokodil alakú formával. Egy aranyos, teknősös malom is jár a készlethez, hogy sose unatkozz, ha előveszed ezt a szettet! Ha meguntad a játszást, akkor pedig csak dobj mindent vissza a fehér, delfines vödörbe. Három évnél idősebb fiúknak és lányoknak szánt műanyag homokozó készlet, amellyel garantáltan jól fogsz szórakozni!

Homokozó készlet műanyag kék 5db-os (139478)

Locsold meg a homokot a homokozóban az öntözőkannával, majd nyomd jól bele a vizes homokot a nyuszi alakú formába, és kész is van az aranyos homoknyuszi! Szórd meg egy kis száraz homokkal is a szitán keresztül, hogy még szebb legyen a bundája. Ha meguntad a játszást, akkor pedig pakolj vissza mindent, amit csak tudsz a kék vödörbe. Csak a képzeleted szabhat határt, hogy mit szeretnél megálmodni a homokból! Az 5 db-os műanyag homokozókészletet egy éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk. Tartalma: 1 db kék színű vödör, 1 db szita, 1 db lapát, 1 db pillangós forma, 1 db öntözőkanna

Homokozó készlet műanyag sárga 5 db-os (139478)

Homokozó készlet műanyag sárga 5 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Homokozó készlet műanyag zöld 5 db-os (139478)

Locsold meg a homokot a homokozóban az öntözőkannával, majd nyomd jól bele a vizes homokot a pillangó alakú formába. és kész is van egy gyönyörű homokpillangó! Szórd meg egy kis száraz homokkal is a szitán keresztül, hogy még szebb szárnyai legyenek. Ha meguntad a játszást, akkor pedig pakolj vissza mindent, amit csak tudsz a zöld vödörbe. Csak a képzeleted szabhat határt, hogy mit szeretnél megálmodni a homokból! Az 5 db-os műanyag homokozókészletet egy éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk. Tartalma: 1 db zöld színű vödör, 1 db szita, 1 db lapát, 1 db pillangós forma, 1 db öntözőkanna

Homokozó lapát 2 db formával kék műanyag (139777)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy gödröt a homokban ezzel a kék lapáttal, vagy vicceld meg a többieket és hagyj magad után rejtélyes nyomokat a homokban a talp és tenyér alakú formákkal. Egy három darabos, műanyag homokozószett, amellyel garantált a jó kedv a három évnél idősebb fiúknak és lányoknak.

Homokozó lapát 2 db formával lila műanyag (139777)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy gödröt a homokban ezzel a sötétlila lapáttal, vagy vicceld meg a többieket és hagyj magad után rejtélyes nyomokat a homokban a talp és tenyér alakú formákkal. Egy három darabos, műanyag homokozószett, amellyel garantált a jó kedv a három évnél idősebb fiúknak és lányoknak.

Homokozó lapát 2 db formával narancssárga műanyag (139777)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy gödröt a homokban ezzel a narancssárga lapáttal, vagy vicceld meg a többieket és hagyj magad után rejtélyes nyomokat a homokban a talp és tenyér alakú formákkal. Egy három darabos, műanyag homokozószett, amellyel garantált a jó kedv a három évnél idősebb fiúknak és lányoknak.

Homokozó lapát 2 db formával zöld műanyag (139777)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy gödröt a homokban ezzel a zöld lapáttal, vagy vicceld meg a többieket és hagyj magad után rejtélyes nyomokat a homokban a talp és tenyér alakú formákkal. Egy három darabos, műanyag homokozószett, amellyel garantált a jó kedv a három évnél idősebb fiúknak és lányoknak.

Homokozó lapát 2 formával műanyag vegyes színben (71240)

Eljött a jó idő, szóval irány a homokozó! Kapd fel ezt a szettet, vizezd be a homokot és lapátold bele a homokozóformákba! Fordítsd meg őket gyorsan, hogy ne potyogjon ki a homok, aztán ütögesd meg egy kicsit a tetejüket, hogy biztos kijöjjön az összes homok, és máris kész a rák, a tengeri csillag vagy a polip! Készíts nekik egy jó nagy homokvárat a szárazföldön és ne felejtsd el feltölteni a várárkot vízzel, hogy a homokozóformák is tudjanak pancsolni! Egy színes homokozószettet vihetsz most haza hároméves kor felett, amellyel garantáltan jól fogsz szórakozni! A szett egy homokozólapátot és két homokozóformát tartalmaz. A formák között van polip, kagyló és rákocska.

Homokozó lapát csillogós rózsaszín műanyag (124076)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy méretes gödröt ezzel a csillogós, rózsaszínű lapáttal a homokban, hogy létrehozd a saját tavacskádat, vagy a homokváradhoz tartozó vizesárkot. Ne aggódj, ezzel a könnyen megfogható lapáttal semmi sem lesz nehéz feladat! Egy fiúknak és lányoknak szánt műanyag, csillogós homokozólapát, amellyel garantáltan jókat fogsz ásni!

Homokozó lapát csillogós zöld műanyag (124076)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy méretes gödröt ezzel a csillogós, zöld színű lapáttal a homokban, hogy létrehozd a saját tavacskádat, vagy a homokváradhoz tartozó vizesárkot. Ne aggódj, ezzel a könnyen megfogható lapáttal semmi sem lesz nehéz feladat! Egy fiúknak és lányoknak szánt műanyag, csillogós homokozólapát, amellyel garantáltan jókat fogsz ásni!

Homokozó lapát hosszú szárú türkiz Hófehérke 66 cm (77423)

Ha szeretsz homokozni és Hófehérke történetét szereted a legjobban, akkor kapd fel ezt jó hosszú szárú lapátot és irány a homokozó! Áss vele egy igazán mély vizesárkot vagy lapátold vele össze a homokot a homokváradhoz és mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen gyorsan elkészültél a várral, hála az új lapátodnak! Élvezd a nyarat a Wader cég legizgalmasabb homokozójátékaival! A 66 centiméteres, türkiz színű lapát fémből és műanyagból készült, és hároméves kor feletti lányoknak ajánljuk.

Homokozó lapát nagy, citromsárga műanyag (124109)

Itt a jó idő, szóval irány a homokozó, vagy a homokkal borított strand! Áss ki egy méretes gödröt ezzel a nagy, citromsárga lapáttal a homokban, hogy létrehozd a saját medencédet, vagy a homokváradhoz tartozó vizesárkot. Három évnél idősebb fiúknak és lányoknak szánt műanyag homokozólapát, amellyel garantáltan jó nagyokat fogsz ásni!