141 termék
Baby Teo játék baba 10 féle hanggal és hordozóval (158632)

Baby Teo játék baba 10 féle hanggal és hordozóval Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba 150 Fashionistas Divatos fodros ruhás (156453)

Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a fodros ruhás, Fashonistas Barbie-val és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban és igyatok meg együtt egy bubis teát is, hiszen Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.

Barbie baba 159 Fashionistas Divatos batikolt ruhás (156456)

Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a batikolt ruhás, Fashonistas Barbie-val és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban és igyatok meg együtt egy bubis teát is, hiszen Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.

Barbie baba 161 Fashionistas Divatos kockás ruhás (156457)

Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a kockás ruhás, Fashonistas Barbie-val és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban és igyatok meg együtt egy bubis teát is, hiszen Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.

Barbie baba 165 Fashionistas Divatos kerekesszékes (156494)

Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig nagyon trendi! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz és így biztos a te babáid is trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel a kerekesszékes és trópusi ruhás Fashonistas Barbie-val, és már mehetsz te is a sztárok bulijába! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen jó ízlésed van a mindennapokban is, és utána üljetek be együtt a moziba. Barbie mellett az lehetsz, ami csak szeretnél. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves.

Barbie baba 190 Fashionistas Divatos mintás ruhával (169284)

Barbie baba 190 Fashionistas Divatos mintás ruhával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba A touch of magic játékfigura szett kiegészítőkkel (174123)

Barbie baba A touch of magic játékfigura szett kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba Az első Barbiem Babaváró (151230)

Barbie nagyon szeret együtt lenni a barátaival, ráadásul képzeld, az egyik barátnője éppen babát vár és meghívta Barbie-t is babaváró bulijába! Szerezd hát meg ezt a Tiny Wishes babaváró kollekciós babát és ünnepeld együtt az örömhírt a többiekkel. Ne felejtsd otthon az alpakáját sem, hiszen egy ilyen alkalomhoz ő illik a legjobban. Egy igazán szépen kidolgozott, csillogó hajú és egyedi ruhájú Barbie lehet most a tiéd, aki mellett lehetsz fogorvos, videójátékhős, divatdiktátor, vagy ami csak szeretnél. A játékbabát hat évesnél idősebb lányoknak ajánljuk.

Barbie baba csíkos ruhával és kiegészítőkkel (174193)

Barbie baba csíkos ruhával és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba énekes játékszett hanggal és kiegészítőkkel (156461)

Képzeld, Barbie, a híres játékbaba már több, mint 60 éves, de még mindig naprakész tud lenni! Lesd el tőle, hogy milyen ruhákban megy a buliba vagy a barátaihoz, és így a te babáid is biztos trendik lesznek. De ha egyenesen Barbie-tól szeretnéd megtudni, hogy mi most a menő, akkor egészítsd ki a babagyűjteményedet ezzel az énekes Barbie-val. Emeld az arcához a mikrofonját és hallod? Már énekel is neked, ráadásul a ruhája is világít! Mutasd meg a barátaidnak, hogy milyen menő Barbie-d van és énekeljetek együtt vele. Egy kihagyhatatlan játékbaba vár rád, ha elmúltál három éves. A játékhoz 3 darab LR44-es elem szükséges, amelyet a csomagolás már tartalmaz.

Barbie baba fürdőruhával és strand kiegészítőkkel (174174)

Barbie baba fürdőruhával és strand kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba göndör hajjal és kiegészítőkkel (174137)

Barbie baba göndör hajjal és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba Kozmetikai Szalon Spa Day (150147)

Az arc és bőrápolás, pihenés mindnekinek fontos, Barbienak is, hiszen így őrzi meg szépségét és fiatalságát. A készletben lévő filctollal felfestheted a bőrhibákat és a pattanásokat Barbie arcára, amiket a gyurmából készített arcmaszkkal el tudsz tűntetni.

Barbie baba lilaruhával és kiegészítőkkel (174192)

Barbie baba lilaruhával és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba national down sydrome society játékfigura (174124)

Barbie baba national down sydrome society játékfigura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba pöttyös ruhával és kiegészítőkkel (174191)

Barbie baba pöttyös ruhával és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie baba Princess Adventure Renee hercegnő Mattel (150149)

Renee a visszafogott minimalista, de mégis modern stílust követi, pont úgy mint egy korunkbeli hercegnő.

Barbie baba Princess Adventure Teresa hercegnő Mattel (150151)

Teresa rózsaszín szettben, pohárkával és mobillal a kezében, kis táskával a vállán vág neki a napjának, ami mindig valami érdekességet tartogat számára.

Barbie baba stílusos lovarda kiegészítőkkel (157343)

Megérkezett Barbie, a híres játékbaba, aki hiába múlt már el 60 éves, még mindig naprakész és szeretne sok-sok munkát kipróbálni! Most egy lovardában segít be ennek a két lovacskának, hogy mindig csinik legyenek ügetés közben. Tegyél a kiscsikó sörényébe pár pillangós csatot a rózsaszín csatkészítővel és vizezd be az anyukája sörényét, hogy színt váltson és szép színes legyen! Ugye, máris milyen jól néz ki? Pattanj fel a hátára és lovagolj vele végig a mezőn, aztán ha mindannyian elfáradtatok, akkor csak tereld vissza a lovakat a kerítés mögé és jutalmazd meg őket a virágkoszorúkkal! Egy több, mint 25 darabos, lovardás szettel vár rád Barbie, ha elmúltál három éves és imádod a lovakat.

Barbie baba virágos ruhával és kiegészítőkkel (174138)

Barbie baba virágos ruhával és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie Big City Big Dreams Cabrio autó színpaddal és kiegészítőkkel (157331)

Megérkezett Barbie, a híres játékbaba, aki hiába múlt már el 60 éves, még mindig naprakész és ismeri a trendeket! Most egy Big City Big Dreams Cabrio autót szeretne megszerezni, hogy egyszerre tudjon autókázni és énekelni is a barátaival. Szerezd hát meg neki ezt az autót, vedd le a tetejét és kapcsold be a zenét! Dobolj a dobon vagy kapj fel egy mikrofont és énekeld el a kedvenc dalodat az autó leszedhető tetején! Ha meguntad az éneklést, akkor csak pakolj be mindent az autó hátuljába és indulhattok is a következő helyszínre! Egy 40 x 24 centiméteres autóval és a hozzá tartozó, 25 darabos játékszettel vár rád Barbie, ha elmúltál három éves. A csomagolás nem tartalmazza Barbie-t és barátnőit, őket külön vásárolhatod meg.

Barbie Color Reval Meglepetés baba 6 db kiegészítővel (174220)

Barbie Color Reval Meglepetés baba 6 db kiegészítővel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie Color Reveal meglepetés baba kiegészítőkkel (175281)

Barbie Color Reveal meglepetés baba kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Barbie Cutie Reveal bárányjelmezben meglepetés kiegészítőkkel (174214)

Barbie Cutie Reveal bárányjelmezben meglepetés kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!