108 termék
Boffin kiegészítő készlet 300 projekttel és 60 alkatrésszel (712010061)

Boffin kiegészítő készlet 300 projekttel és 60 alkatrésszel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Boffin kiegészítő készlet 500 projekttel (712010062)

Boffin kiegészítő készlet 500 projekttel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Brick Trick Tégla építőjáték Colosseum 450 db-os Trefl (401040151)

Brick Trick Tégla építőjáték Colosseum 450 db-os Trefl Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Brick Trick Tégla építőjáték istálló 30 db-os Trefl (172164)

Brick Trick Tégla építőjáték istálló 30 db-os Trefl Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Brick Trick Tégla építőjáték kutyaház 35 db-os Trefl (172163)

Brick Trick Tégla építőjáték kutyaház 35 db-os Trefl Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Brick Trick Tégla építőjáték Pisai Ferde Torony 260 db-os Trefl (401040154)

Brick Trick Tégla építőjáték Pisai Ferde Torony 260 db-os Trefl Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Brick Trick Tégla építőjáték szélmalom 220 db-os Trefl (172160)

Brick Trick Tégla építőjáték szélmalom 220 db-os Trefl Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Brick Trick Tégla építőjáték Tower Bridge 290 db-os Trefl (175273)

Brick Trick Tégla építőjáték Tower Bridge 290 db-os Trefl Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Construction építőjáték szett 380 db-os szerszámokkal fém Eitech (169215)

Construction építőjáték szett 380 db-os szerszámokkal fém Eitech Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Darus autó építőjáték 120 db-os szerszámokkal fém Eitech (80370)

Rakd össze most te magad a saját játékaidat! Fejleszd a kézügyességedet, a kreativitásodat és még a gondolkodásodat is egyszerre, amikor összeszereled ezt a darus autót tartalmazó játékszettet. Biztos meglepődsz majd, mert a soknak tűnő 120 darab ellenére egy könnyen összerakható szettel fogsz találkozni. Kövesd a színes utasításokat, csavarozd össze jól a darabokat, és már fel is emelheted az építkezésre érkezett csomagokat a magasba. Aztán vigyázz, nehogy valakinek a fejére ejts egy virágcserepet! Képzeld, az összerakáshoz szükséges szerszámokat is belecsomagolták neked a dobozba, hogy emiatt se kelljen aggódnod! Nyolc évesnél idősebb fiúk jelentkezését várjuk, akik elég lelkesnek érzik magukat, hogy minél ügyesebben segítsenek be az építkezéseken, miközben megismerik a barkácsolást is ennek a szuper és kreatív játékszettnek köszönhetően a német Eitech gyártásában. Nézz rá a többi összeszerelhető játékukra is, ha megtetszett ez a szett.

Dömper mini építőjáték 110 db-os szerszámokkal fém Eitech (135785)

Biztos volt már dömpered, de ilyened még tuti nem! A fiatal barkácsmesterek garantáltan imádni fogják ezt a fém, 110 darabos dömper készletet. Nem kell megijedni a sok darab hallatán, mivel pont megfelelő kihívás lesz ez a játék a kezdő ezermester gyerekeknek. A dömpert 6 éves kor felett ajánljuk a kihívásokat kedvelő fiúknak.

Ecoiffer Abrick csészerakosgató játékszett 8 db-os (172341)

Ecoiffer Abrick csészerakosgató játékszett 8 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ecoiffer Abrick Montessori bébi építő játékszett 9 db-os (172347)

Ecoiffer Abrick Montessori bébi építő játékszett 9 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ecoiffier Abrick Maxi húzható kocsi műanyag építőelemekkel (401040156)

Ecoiffier Abrick Maxi húzható kocsi műanyag építőelemekkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Ecoiffier Abrick műanyag építőkocka játékszett 50 db-os (401040155)

Ecoiffier Abrick műanyag építőkocka játékszett 50 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

6 990 Ft
Ecoiffier Abrick űrhajós műanyag játékszett figurákkal - 3356 (172344)

Ecoiffier Abrick űrhajós műanyag játékszett figurákkal - 3356 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Eitech alapkészlet (0006)

Kezd az autószerelői, mérnöki, építészi karriert valami egyszerűvel! Az Eitech alapkészlete bevezet a technika világába! Készítsd el az első saját szerkezeteidet ezzel a készlettel és közelebb kerülsz a valós gépek megértéséhez! A készletből 8 darab egyre bonyolúltabb eszközt építhetsz meg, közben megismerkedsz az építési szerkezet és a rögzítés fontosságával!

Eitech Daru (0005)

Építs darut, szélmalmot vagy csak egy egyszerű darut az Eitech C05-ös fém építőkészletébő! - 8 éves kortól

11 999 Ft
Eitech Eiffel-torony (00460)

Mindig is csodáltad a gyönyörű francia építményt, az Eiffel-tornyot? Az Eitech készletéből most könnyedén megépítheted, csak használnod kell a fém építőelemeket és a szerszámokat! Ráadásul munka közben fejlesztheted a kreativitásod, a három dimenzióban való gondolkodásodat és megismerkedhetsz a technikával! Eitech C460 fém építőelemekkel és szerszámokkal!

Eitech fém motor (00265)

Készítsd el a saját, egyedi fém motorkerékpárod, és száguldozz vele a szobádban! Az Eitech kiváló minőségű, fémből készült építőelemeinek segítségével egy 150 darabból álló kétkerekű járgányt építhetsz! Ugye, hogy megjött a kedved a szerelgetéshez?

Eitech Fémből készült tank model (215)

Az Eitech szuper készletének köszönhetően most kipróbálhatod magad jármű építőként! nem is akármit, egy tankot építhetsz fel, 255 darab fémből készült építőelem segítségével! A tank szuper tartós, így sokáig a gyűjteményed részét képezheti majd!

Eitech Helikopter modell (205)

Az Eitech készletének segítségével most Te magad építheted meg ezt a vagány, fémből készült helikopter modellt, ráadásul 310 darab építőelemből! Ha készen állsz egy igazán király kihívásra, akkor csapj le a készletre!

Eitech Lánctalpas markoló (00009)

Csak rád vár az építés élménye az Eitech készletével! A csomagban megtalálhatod a fém építőelemeket, a kiegészítőket, valamint a szükséges szerszámokat is, melyek segítségével megépítheted a szuper lánctalpas markolót, amit ezek után kedvedre átépíthetsz!

Eitech Multi szett 10 modellel (00300)

Most igazán kiélheted az építési kedvedet az Eitech multi készletével, melyből most akár 10 modellt is megépíthetsz! Csak használd a fém építőelemeket és a szettben található szerszámok, valamint a színes építési útmutató segítségével már alkothatsz is!

17 999 Ft