28 termék
Chicco Wood fa szafari puzzle (153610)

Megérkeztek a Chicco Wood cég fajátékai a legkisebb gyerkőcöknek! Ezúttal egy klasszikus, fatáblára rakosgatós puzzle-t próbálhatnak ki a gyerekek, amelynek a témája a szafari. Összesen négy alakzatot lehet a táblára rárakni, amelyeknek megkönnyíti a leszedését a formák mellett egy kicsi lyuk. Ráadásul színekkel van jelölve mindegyik lyukacska, ezzel is segítve a gyerekeknek, hogy a megfelelő helyre rakják a formákat. Vidám színeivel és eltérő formáival a játék segít a különbségek felismerésében, illetve a kézügyesség és a vizuális képességek fejlesztésében. Stabilan megtartja a formákat a helyükön, ezért bármikor felkaphatja a gyerkőc a táblát a fülénél fogva, és nyugodtan magával viheti bárhova. Bátran ajánljuk ezt a fakirakót az egyévesnél idősebb kisfiúknak és kislányoknak!

Építőkocka ABC és számok fa szett 60 db-os Woody (120828)

Építőkocka ABC és számok fa szett 60 db-os Woody Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Fa gőzmozdony szeneskocsival piros Bigjigs (101668)

Szereted a vonatokat? És szereted te összerakni a vonatpályákat is? Akkor ne keresgélj tovább, mert a Bigjigs elhozta neked a legizgalmasabb vonatpályás játékszetteket, amikből összerakhatod a saját, fából készült vasúti útvonaladat! Helyezd el például ezt a piros gőzmozdonyt a hozzá tartozó szeneskocsival és pályarésszel egy szimpatikus helyen, ellenőrizd le a teljes pályát, hogy minden a helyén van-e, és már gurulhatsz is vele a szénbányába! Fejleszd egyszerre az ügyességedet, képzelőerődet, kreativitásodat és koordinációs képességeidet, amikor összerakod ezt a 21 centiméteres játékszettet a többi síndarabbal! Hároméves kortól ajánljuk.

Fa gőzmozdony szeneskocsival világoszöld Bigjigs (142270)

Szereted a vonatokat? És szereted te összerakni a vonatpályákat is? Akkor ne keresgélj tovább, mert a Bigjigs elhozta neked a legizgalmasabb vonatpályás játékszetteket, amikből összerakhatod a saját, fából készült vasúti útvonaladat! Helyezd el például ezt a világoszöld gőzmozdonyt a hozzá tartozó szeneskocsival és pályarésszel egy szimpatikus helyen, ellenőrizd le a teljes pályát, hogy minden a helyén van-e, és már gurulhatsz is vele a szénbányába! Fejleszd egyszerre az ügyességedet, képzelőerődet, kreativitásodat és koordinációs képességeidet, amikor összerakod ezt a 22 centiméteres játékszettet a többi síndarabbal! Hároméves kortól ajánljuk.

Fa vonat Y elágazás 1 pályaelem Bigjigs (160542)

Szereted a fajátékokat? És szereted a vonatokat is? Akkor jó hírünk van, mert a Bigjigs elhozta neked a legizgalmasabb vonatos játékszetteket, amikből összerakhatod a saját vasúti útvonaladat! Rakd le például ezt a balra néző Y elágazást és irányítsd vele a vonatodat a város felé! Tegyél még hozzá néhány egyenes összekötő sínt vagy építs a pályaszakaszba egy vasúti átjárót, hogy ne legyen baleset a gyorsvonat és az autók között. Fejleszd egyszerre az ügyességedet, képzelőerődet, kreativitásodat és koordinációs képességeidet, amikor a Bigjigs játékaival játszol! Az egyes számú Y elágazást hároméves kortól ajánljuk.

Fa vonatpálya játékszett forgóhíd vitorlással 4 db-os Bigjigs (151427)

Szereted a vonatokat? És szereted te összerakni a vonatpályákat is? Akkor ne keresgélj tovább, mert a Bigjigs elhozta neked a legizgalmasabb vonatpályás játékszetteket, amikből összerakhatod a saját, fából készült vasúti útvonaladat! Helyezd el például ezt a forgóhidat a neked tetsző helyen, ellenőrizd le a teljes pályát, hogy minden a helyén van-e, és már mehet is át a hídon a tehervonat, vagy forgasd el és engedd át alatta a vitorláshajót! Fejleszd egyszerre az ügyességedet, képzelőerődet, kreativitásodat és koordinációs képességeidet, amikor összerakod ezt a 4 darabos játékszettet a többi síndarabbal! Hároméves kortól ajánljuk.

Fa vonatpálya játékszett Safari kötélhíd krokodillal 4 db-os Bigjigs (151429)

Szereted a vonatokat? És szereted te összerakni a vonatpályákat is? Akkor ne keresgélj tovább, mert a Bigjigs elhozta neked a legizgalmasabb vonatpályás játékszetteket, amikből összerakhatod a saját, fából készült vasúti útvonaladat! Helyezd el például ezt a Safaris kötélhidat a neked tetsző helyen, ellenőrizd le a teljes pályát, hogy minden a helyén van-e, és már gurulhatsz is át a tehervonattal a krokodilok felett. Fejleszd egyszerre az ügyességedet, képzelőerődet, kreativitásodat és koordinációs képességeidet, amikor összerakod ezt az izgalmas, 4 darabos játékszettet a többi síndarabbal! Hároméves kortól ajánljuk.

Flexibilis állatok elefánt fa Woody (503010043)

Flexibilis állatok elefánt fa Woody Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Játék Konyha és pad fa 2 az 1-ben kiegészítőkkel 59 x 31,5 x 58 cm Woody (503010055)

Játék Konyha és pad fa 2 az 1-ben kiegészítőkkel 59 x 31,5 x 58 cm Woody Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Jelzőtábla készlet 6 db-os fa Woody (503010049)

Szereted a vonatokat? És szereted te összerakni a vonatpályákat is? Akkor ne keresgélj tovább, mert a Woody cég elhozta neked a legizgalmasabb vonatpályás játékszetteket, amikből összerakhatod a saját, fából készült vasúti útvonaladat! Ha pedig minden sínpár és autóút a helyére került, akkor már csak egy valami hiányzik: a közlekedési táblák! Helyezd el a behajtani tilost, a sebességkorlátozást vagy az autópályát jelölő táblákat a neked szimpatikus helyekre és irányítsd velük a forgalmat! Csak a képzeleted szab határt a vasutadnak, szóval kombináld bátran a szetteket egymással és építsd meg a legizgalmasabb vonatpályát! A 6 darabos szettet hároméves kortól ajánljuk.

Kuflik fa mesekocka 3 db képpel (145846)

Kuflik fa mesekocka 3 db képpel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Labirintus mini narancssárga fa Woody (142604)

Labirintus mini narancssárga fa Woody Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Labirintus mini zöld fa Woody (503010061)

Labirintus mini zöld fa Woody Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys ABC nagybetűk fa játékszett (130269)

New Classic Toys ABC nagybetűk fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Dobozos tojások fa játékszett (130274)

New Classic Toys Dobozos tojások fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys fa tűzoltós puzzle (159245)

New Classic Toys fa tűzoltós puzzle Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Fagylalt bolt fa játékszett (159276)

New Classic Toys Fagylalt bolt fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Fagyöngy játékszett 100 db-os (159266)

New Classic Toys Fagyöngy játékszett 100 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Fast food fa játékszett (145440)

New Classic Toys Fast food fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Fogaskerekek fa játék (116732)

New Classic Toys Fogaskerekek fa játék Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Ki nevet a végén fa játékszett (159337)

New Classic Toys Ki nevet a végén fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Robotgép fa játékszett (159338)

New Classic Toys Robotgép fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Smink fa játékszett 12 db-os (145456)

New Classic Toys Smink fa játékszett 12 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

New Classic Toys Sushi fa játékszett (145436)

New Classic Toys Sushi fa játékszett Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!