178 termék
Afro paróka német színekkel (32201)

Szeretnél mindenkinél látványosabban szurkolni a kedvenc német focicsapatodnak? Akkor szerezd meg ezt a fekete-piros-sárga színű afroparókát és mutasd meg a barátaidnak, milyen is egy igazi focidrukker! Csak kapd fel a legkényelmesebb ruhádat, vedd fel hozzá ezt a parókát és természetesen fesd ki az arcodat a csapat színeivel! Használd fel a parókát a farsangi buliban is és legyél ott is egy szurkoló, vagy kombináld egy másik jelmezzel és legyél te a legkreatívabb résztvevő a jelmezversenyen! A kép illusztráció, a paróka nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Álarc farsangi tollas szemüveg pálcával ezüst (w6590R)

Álarc farsangi tollas szemüveg pálcával ezüst Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Arany színű tiara drágakő díszítéssel (w01056)

Arany színű tiara drágakő díszítéssel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Babérkoszorú műanyag (46735)

Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor segítünk neked: varázsolj vidám hangulatot a farsangi buliba és legyél a híres uralkodó, Caesar! Szerezz egy fehér tógát, egészítsd ki egy piros köpennyel és már csak ez a babérkoszorú hiányzik a fejedre, hogy igazán előkelő legyél! Mutasd meg a jelmezversenyen, mennyire karakterhű tudsz lenni és lepd meg a zsűrit a farsangi produkcióddal! Használd a legegyszerűbb kiegészítőket és érezd jól magad! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 18 éves kor felett ajánljuk!

Bob paróka neon zöld (26695)

Szeretnéd átélni, milyenek voltak a retro farsangi bulik? Akkor szerezd meg ezt a neonzöld színű bobparókát és mutasd meg a barátnőidnek, milyen jól ismered a \u002770-es évek táncmozdulatait! Kapd fel a legcsillogóbb miniruhádat, vedd fel hozzá a parókát és ne felejts el felvenni pár csillogós gyűrűt és karkötőt is! Használd egy retro jelmezhez vagy kombináld egy másik jelmezzel és legyél te a legkreatívabb résztvevő a jelmezversenyen! A kép illusztráció, a paróka nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Boldog szülinapot papír pohár szett 6 db-os 250 ml-es (174813)

Boldog szülinapot papír pohár szett 6 db-os 250 ml-es Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Boszorkány kalap fekete (2859W)

Mindjárt itt a farsang, szóval ne habozz tovább, szerezz addig egy menő ruhát! Öltözz be például egy klasszikus boszorkánynak és vedd fel hozzá ezt a hátborzongatóan fekete boszorkánykalapot! Szerezz pár gumipókot és pókhálót is, tedd őket a kalapra vagy díszítsd fel velük a jelmezedet és mutasd meg mindenkinek, hogy milyen egyedi boszilány lett belőled 3 éves kor felett! A termék tartalma: 1 db boszorkánykalap.

Boszorkány orr latex (07616)

Dobd fel a boszorkány szetted egy menő élethű latex boszorkány orral. Ezzel a kiegészítővel garantáltan egyedi lesz a boszi jelmezed. Csak öltsd fel magara az orrot miután beöltöztél, hogy kezdetét vehesd az ijesztegetésnek. Nem kell a méretét sem állítanod mivel nyúlós gumival tudod majd magadra rögzíteni.

Cápás papír pohár szett 6 db-os 250 ml-es (174793)

Cápás papír pohár szett 6 db-os 250 ml-es Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Charleston hajpánt fekete tollal (w3483D)

Ki szeretnéd próbálni, hogyan állna neked egy retro jelmez? Ráadásul imádsz táncolni is? Akkor csapj le erre a Charleston hajpántra és változz egy szempillantás alatt a farsangi bál legegyedibb résztvevőjévé! Vegyél fel egy piros miniruhát, keress egy hosszú cigarettatartót és vedd fel ezt a fekete tollas hajpántot, hogy megkoronázd vele a Charleston jelmezedet! Ha elég bátornak érzed magad, akkor indulj a jelmezversenyen és mutasd meg, hogyan is táncol egy ilyen táncosnő! A szett egy fekete tollas Charleston hajpántot tartalmaz, amelyet 14 éves kor felett ajánlunk. A kép illusztráció, a termék nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Charleston hajpánt piros tollal (3483D)

Ki szeretnéd próbálni, hogyan állna neked egy retro jelmez? Ráadásul imádsz táncolni is? Akkor csapj le erre a Charleston hajpántra és változz egy szempillantás alatt a farsangi bál legegyedibb résztvevőjévé! Vegyél fel egy piros miniruhát, keress egy hosszú cigarettatartót és vedd fel ezt a tollas hajpántot, hogy megkoronázd vele a Charleston jelmezedet! Ha elég bátornak érzed magad, akkor indulj a jelmezversenyen és mutasd meg, hogyan is táncol egy ilyen táncosnő! A szett egy tollas Charleston hajpántot tartalmaz, amelyet 18 éves kor felett ajánlunk. A kép illusztráció, a termék nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Cow-boy barna kalap jelvénnyel (w37713)

Cow-boy barna kalap jelvénnyel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Családi arcfestő készlet (136671)

Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a családi arcfestő készletre és készítsd el a legijesztőbb boszorkány- vagy bohócjelmezt! Kend be a ruhádat is jó sok művérrel, és vegyél fel egy farkasjelmezt, hogy biztos emlékezzenek rád egészen jövő halloweenig! Ijeszd meg a környékbeli gyerekeket az élethű arcfestéseddel, vagy ha rossz az idő, akkor mutasd meg otthon a többieknek, hogy neked van a legmenőbb jelmezkelléked 3 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!

Csizmavédő barna műbőr (1827B)

Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor segítünk neked: változtasd izgalmassá a farsangi hangulatot és legyél a muskétások rettegett ellenfele, egy bandita! Szerezz egy koromfekete ruhát, vegyél fel egy fekete köpenyt, és már csak egy pár barna, műbőr csizmavédő kell, hogy biztos elég gyorsan ki tudj surranni a szorult helyzetekből! Keresd meg szíved hölgyét és ha harcra kerül a sor, akkor mondd gyorsan, hogy en garde! Mutasd meg a jelmezversenyen, mennyire karakterhű tudsz lenni és lepd meg a zsűrit a farsangi produkcióddal! Használd a legegyszerűbb kiegészítőket és érezd jól magad! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 14 éves kor felett ajánljuk.

Csizmavédő fekete műbőr (w1827B)

Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor segítünk neked: változtasd izgalmassá a farsangi hangulatot és legyél a muskétások rettegett ellenfele, egy bandita! Szerezz egy koromfekete ruhát, vegyél fel egy fekete köpenyt, és már csak egy pár fekete, műbőr csizmavédő kell, hogy biztos elég gyorsan ki tudj surranni a szorult helyzetekből! Keresd meg szíved hölgyét és ha harcra kerül a sor, akkor mondd gyorsan, hogy en garde! Mutasd meg a jelmezversenyen, mennyire karakterhű tudsz lenni és lepd meg a zsűrit a farsangi produkcióddal! Használd a legegyszerűbb kiegészítőket és érezd jól magad! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 14 éves kor felett ajánljuk.

Csontváz kalap hajpánt fekete (21522)

Szereted a borzongást és az ijesztő filmeket? Ráadásul a csontvázak a kedvenceid? Akkor változz idén farsangkor egy csontvázlánnyá és egészítsd ki a jelmezedet ezzel a hajpántos, fekete csontvázkalappal! Válassz hozzá egy tüllszoknyás jelmezt, használj egy kevés foszforeszkálós arcfestéket és már indulhatsz is a jelmezversenyen! Állj össze egy vámpírlánnyal és mutassátok meg a boszorkányoknak, hogy most ti fogjátok elvinni a fődíjat! A kép illusztráció, a jelmezkellék nem tartalmaz minden kiegészítőt! Ötéves kor feletti lányoknak ajánljuk.

Darth Vader elektronikus maszk (14953)

Itt az alkalom, hogy te is csatlakozz a sötét oldalhoz.. Darth Vader elektronikus maszkja megérkezett végre! Nincs más dolgod, mint felvenni ezt szuper minőségű maszkot és már meg is szólaltathatod benne az ikonikus mondatait egyetlen gombnyomásra! Akár még a lélegzetét is letudja játszani, sőt a baloldalán található gomb megnyomásakor a hangodat is eltudja torzítani. A pánt állítható benne, így többféle fejmérethez is kompatibilis! Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ne maradj le róla!

Disco paróka arany (w1309P)

Szeretnéd átélni, milyenek voltak a retro farsangi bulik? Akkor szerezd meg ezt az arany színű discoparókát és mutasd meg a barátnőidnek, milyen jól ismered a \u002770-es évek táncmozdulatait! Kapd fel a legcsillogóbb miniruhádat, vedd fel hozzá a parókát és ne felejts el felvenni pár csillogós gyűrűt és karkötőt is, hogy biztos elkápráztass mindenkit a csillogásoddal! Használd egy retro jelmezhez vagy kombináld egy másik jelmezzel és legyél te a legkreatívabb résztvevő a jelmezversenyen! A kép illusztráció, a parókát 14 éves kor feletti lányoknak ajánljuk és nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Disco paróka zöld (w1309P)

Szeretnéd átélni, milyenek voltak a retro farsangi bulik? Akkor szerezd meg ezt a zöld színű discoparókát és mutasd meg a barátnőidnek, milyen jól ismered a \u002770-es évek táncmozdulatait! Kapd fel a legcsillogóbb miniruhádat, vedd fel hozzá a parókát és ne felejts el felvenni pár csillogós gyűrűt és karkötőt is, hogy biztos elkápráztass mindenkit a csillogásoddal! Használd egy retro jelmezhez vagy kombináld egy másik jelmezzel és legyél te a legkreatívabb résztvevő a jelmezversenyen! A kép illusztráció, a parókát 14 éves kor feletti lányoknak ajánljuk és nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Elvis paróka fekete (26775)

Szeretnéd átélni, milyenek voltak a retro farsangi bulik? Ráadásul imádod Elvis Presleyt? Akkor szerezd meg ezt a parókát és változz egy szempillantás alatt a Rock \u0027n\u0027 Roll királyává! Kapj fel hozzá egy fekete-fehér színű ruhát és indulhat is a mulatság! Mutasd meg a lányoknak, milyen jól ismered a \u002770-es évek táncmozdulatait és ne feledkezz meg egy napszemüvegről sem, hiszen csak úgy leszel igazi nőcsábász! A kép illusztráció, a paróka nem tartalmaz minden kiegészítőt!

Ezüst színű tiara drágakő díszítéssel (w01055)

Ezüst színű tiara drágakő díszítéssel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Farsangi női szemmaszk fekete-arany csipkével (w6458E)

Éljen, mindjárt itt a farsang! Ha nem tudod eldönteni, milyen jelmezt szeretnél felvenni idén, akkor ne keresgélj tovább, segítünk a döntésben! Válassz most egy elegáns hercegnőjelmezt, amihez ez a fekete csipkés, arany belsejű szemmaszk tökéletes kiegészítő lesz! Vegyél fel egy fodros, koromfekete ruhát, keress egy pár szaténkesztyűt és hagyd ki most a sminkelést, hiszen ez az álarc lesz helyette az arcodon! Rejtsd el az arcodat a barátnőid elől, de ne felejts el néha megszólalni segítségképp, hogy könnyebb legyen kitalálniuk, ki van az álarc mögött! A kép illusztráció, a szemmaszkot 18 éves kor felett ajánljuk!

Fekete bandita kalap (07676)

Egy hajón szolgál, de szereti a várost is fosztogatni. Mindig tudja, merre keresse a legcsillogóbb tengeri kincseket és hogy hogyan meneküljön el a rendőrök elől. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy sunyi banditáról van szó! Legyél a tenger ravasz harcosa a farsangi buliban és lepd meg még a SWAT rendőröket is a bátorságoddal! Csak vegyél fel egy jó fekete színű jelmezt, keress egy habszivacsból készült kampókézt és ne feledkezz meg erről a 18 x 10 centiméteres, fekete kalapról sem, hiszen enélkül nem leszel igazi bandita! Mutasd meg a sellőknek, milyen ügyesen kerülöd el a jéghegyeket és a sziklákat is és akkor biztos veled szeretnének majd tartani a farsangi bulira! A kép illusztráció, a jelmezkelléket 3 éves kor feletti fiúknak ajánljuk!

Fekete boszorkány kalap pókháló mintával (w5151S)

Fekete boszorkány kalap pókháló mintával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!