6 termék
Bébitaxi műanyag Kék (20623)

A gyaloglás helyett válaszd a kék színű Bébitaxit, amivel bárhová eljuthatsz. Ha valaki az utad elé kerül a dudával jelezhetsz neki. A műanyag autó könnyedén kormányozható, mérete 53 x 33 x 20 cm.áA sebessége attól függ, hogy milyen gyorsan tudod lábbal hajtani. Az ülése felnyitható, és alatta kis tároló található ahová berakhatod a kedvenc játékodat, hogy magaddal vidd az útra. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk 1+ éves kortól.

Bébitaxi műanyag Piros (20623)

A gyaloglás helyett válaszd a pirosászínűáBébitaxit, amivel bárhová eljuthatsz. Ha valaki az utad elé kerül a dudával jelezhetsz neki.áA műanyag autó könnyedén kormányozható, méreteá53 x 33 x 20 cm.áA sebessége attól függ, hogy milyen gyorsan tudod lábbal hajtani. Az ülése felnyitható, és alatta kis tároló található ahová berakhatod a kedvenc játékodat, hogy magaddal vidd az útra. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuká1+ éves kortól.

Bébitaxi műanyag Zöld (20623)

A gyaloglás helyett válaszd a zöldászínűáBébitaxit, amivel bárhová eljuthatsz. Ha valaki az utad elé kerül a dudával jelezhetsz neki. A műanyag autó könnyedén kormányozható, méreteá53 x 33 x 20 cm.áA sebessége attól függ, hogy milyen gyorsan tudod lábbal hajtani. Az ülése felnyitható, és alatta kis tároló található ahová berakhatod a kedvenc játékodat, hogy magaddal vidd az útra. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuká1+ éves kortól.

Háromkerekű roller világító kerekekkel rózsaszín (YW-MINI-881-R0)

Legyen a tiéd a legmenőbb rózsaszín roller és legyél vele az aszfaltok királynője. Hajtsd magad és hagyd, hogy közben a menetszél lehűtsön. Ugye milyen jól hangzik? A kialakítása masszív, így bírni foglya a gyűrődést. Kerekei pedig forgás közben világít, hogy ne csak nappal, hanem este is kellően vagány legyél rajta. A kormány markolat gumírozott ezáltal nem fog csúszkálni a kezed rajta. Kormány magassága állítható, hogy meg tudd találni a neked legideálisabb méretet. A fékezése pedig a hátsó kerék fölötti műanyag elem lábbal való lenyomásával történik meg. Legyen ez a szuper roller a kedvenc utazóeszközöd a nyárra.

Műanyag Cross Motor lábbal hajtós rózsaszín 50 cm (111/999)

Itt a jó idő, szóval szaladj ki gyorsan a szabadba, és ülj rá erre a rózsaszínű Cross Motorra! Fogd meg jól a motorkormányt, nézz szét, mielőtt elindulsz, lábakat felkészíteni, és indulás! Vidd magaddal a kedvenc plüssödet és mindent, amire csak szükséged lehet gurulás közben, és trappolj olyan gyorsan, mint egy igazi nyuszi! Erősítsd a lábaidat és közben gyakorold az egyensúlyozást a magyar Dohány játékcég 50 centiméteres, műanyag játékmotorjával! A motornak három kereke van, ezért könnyebben tudnak vele egyensúlyozni a gyerekek. Háromévesnél idősebb lányoknak ajánljuk.

Penny Board gördeszka kék 55 cm (YW-2206-2-KEK)

Válj te a legkirályabb gördeszkássá, és alapozd meg a tudásod ezzel a szuper menő 55 cm-es hosszútávú gördeszkával. Csak megkell hajtanod magad és a dőlés segítségével tudod irányítani a deszkát, egyszerűen hangzik, de elsőre nem is olyan könnyű. Mi biztosak vagyunk benne, hogy neked sikerülni fog, kellő kitartással és akaraterővel. Gumi kereke zökkenőmentesen fogja venni az akadályokat, és bordázott teteje segít könnyebben a deszkán maradni. Csak hajtsd magad és élvezd a hűsítő menetszellőt. Kezd el a gyakorlást akár a következő munkanapon, és rendeld meg ehhez még ma.