39 termék
Bosszúállók Avengers Fekete Özvegy fém játékfigura 10 cm (154735)

Bosszúállók Avengers Fekete Özvegy fém játékfigura 10 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Bosszúállók Avengers Fekete Párduc fém játékfigura 10 cm (154736)

Bosszúállók Avengers Fekete Párduc fém játékfigura 10 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Bosszúállók Avengers Hulk fém játékfigura 11 cm (154740)

Hulk jönni segíteni! Együtt lenni erősek! Bizony, Hulk veled akar tartani, és ki tudna nemet mondani egy ilyen király karakternek? Itt az idő, társulj hát Hulk mellé, vagyis szerezd meg ezt a tizenegy centiméteres fém játékfigurát a Marvel filmuniverzumból. A játékot nyolc éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Bosszúállók Avengers Hulk fém játékfigura mozgatható karral 15 cm (154719)

Bosszúállók Avengers Hulk fém játékfigura mozgatható karral 15 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Bosszúállók Avengers Iron man Vasember fém játékfigura 10 cm (158231)

Biztos te is ismered Vasembert, igaz? Ő Tony Stark, a szupergazdag feltaláló, aki például a Bosszúállók filmekben is szerepelt, de most az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmes kinézetét hoztuk el neked! Egy jó nehéz, 10 centiméteres fém játékfigura lehet a tiéd a Jada cég gyártásában, amitől biztos tátva marad majd a barátaid szája! Ha te is imádod a róla szóló filmeket és képregényeket, akkor csapj le rá 8 éves kor felett!

Champion Beautys barna pej ló fehér sörénnyel 19 cm (104325613)

Champion Beautys barna pej ló fehér sörénnyel 19 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Champion Beautys barna pej ló fekete sörénnyel 19 cm (104325613)

Champion Beautys barna pej ló fekete sörénnyel 19 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Champion Beautys világos szürke ló fehér sörénnyel 19 cm (104325613)

Champion Beautys világos szürke ló fehér sörénnyel 19 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

ChiChi Love Poo Poo Puppy sétáló kakiló kutyus (142668)

ChiChi Love Poo Poo Puppy sétáló kakiló kutyus Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Deadpool fém játékfigura 10 cm (150986)

Deadpool fém játékfigura 10 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Dungeons & Dragons Mega Pack játékfigura készlet 7 db-os (253254004)

Dungeons & Dragons Mega Pack játékfigura készlet 7 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Evi Love baba Pinata meglepetésekkel 12 cm (13105733445)

Evi Love baba Pinata meglepetésekkel 12 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Evi Love Cukrászda kiegészítőkkel 12 cm (105733240)

Evi Love Cukrászda kiegészítőkkel 12 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Evi Love Doktor állatorvosi rendelő 12 cm kiegészítőkkel (105733486)

Evi Love Doktor állatorvosi rendelő 12 cm kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Harry Potter fém figura (143883)

Harry Pottert mindenki ismeri a varázslóvilágban. A muglik világban talán nem mindenki hallott róla. Ha kedveled őt, akkor szerez be egy fém mesefigurát Harry-ről. Ékes dísze lehet a könyvespolcodnak, vagy lehet az egyik főszereplője az egyik képzeletbeli mesédnek. A játékot 8+ éves kortól ajánljuk.

Harry Potter Gryffindor torony szett 2 fém figurával (143884)

Te melyik házhoz tartoznál a leginkább? Szívesen lennél Griffendéles, ahol a bátrak tanulnak, vagy inkább egy ravasz Mardekáros? Segítünk a döntésben. Mi egyértelműen a Griffendélre szavazunk, ahol bármikor összefuthatsz Harry-vel és barátaival. A mozgólépcsők segítségével, könnyedén eljuthatsz az órákra, a torony tetejéről pedig csodás látvány tárul az orrod elé. A játékszett két fém játékfigurát tartalmaz, 5+ éves kortól ajánljuk.á

Harry Potter Végtelen varázslat Adventi kalendárium (19462)

Ha szeretnéd feldobni egy kicsit a visszaszámlálás örömét a karácsonyig, szerezd be ezt a 24 db rekeszt rejtő varázslatos kalendáriumot. Nyisd ki minden nap reggel, hogy jól induljon el a napod, vagy akár este, hogy egész nap izgalommal kísérjen mit rejthet a titkos rekesz. Figyelj a sorrendre és lepd meg magad ezekkel a mágikus filmes ereklyékkel.

Marvel Bosszúállók Avengers Amerika kapitány fém játékfigura 5 cm (151889)

Amerika Kapitány szolgálatra kész! A Marveles Bosszúállók filmsorozat és képregényvilág jól ismert alakja, a múltból a jövőben felébredő Amerika Kapitány várja, hogy segíthessen a bajbajutott játékaidon. Legyen a tiéd most ez az öt centiméteres fém játékfigura a Jada cég gyártásában. A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Marvel Bosszúállók Avengers Hulk fém játékfigura 5 cm (151889)

Hulk erős! Hulk lenni mérges! Hulk segíteni gonosz ellen! A Marvel univerzum zöld izompacsirtája, Hulk szeretne megvédeni téged a gonosztól. Ez a hihetetlenül erős karakter még Lokit is könnyen a földre kényszerítette, szóval ha egy igazán erős tagot szeretnél a csapatodba, akkor itt a lehetőség! Egy öt centiméteres fém játékfigura a Jada cégtől. A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Marvel Galaxis őrzői Groot fém játékfigura 5 cm (151889)

Én vagyok Groot. Én vagyok Groot! Én vagyok Groot? Sajnos Groot csak ennyit tud legtöbbször mondani a társainak, amikor beszélgetni próbálnak vele, de az ereje mindig meggyőzőbb szokott lenni, mint a beszédképessége. Felnőtt formájában A galaxis őrzői című filmekben ismerhettétek meg. Őt kínáljuk most nektek a Jada cég gyártásában egy öt centiméteres fém játékfigura formájában. A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Marvel Pókember Spider-man Venom fém játékfigura 5 cm (151889)

Venom karaktere a Pókember filmekből lehet sokaknak ismerős. Ő az az űrlény, aki Eddie Brock testét használja fel az életben maradásához, és együtt szállnak szembe Pókemberrel. A Marvel antihőst egy öt centiméteres fém játékfigura formájában vásárolhatjátok meg tőlünk. Nem csak a jófiúk lehetnek menők és erősek! A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Marvel Spider-Man New York City nano scene 2 db figurával (253226003)

Marvel Spider-Man New York City nano scene 2 db figurával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Marvel Spider-man Pókember fém játékfigura 5 cm (151889)

Célozd meg a felhőkarcolókat és lendülj a magasba! Pókember egy 5 cm-es fém játékfigura formájában lehet most a tiéd a Jada cég gyártásában. A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.