56 termék
Bedazzle színes buborékfújó kék 50 ml (139511)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy kapd elő ezt a Bedazzle buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a sok-sok karikájába, hogy minél több színes buborékot kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és mosolyogtasd meg a barátaidat is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni, és még nyomot sem fog hagyni! Egy 50 ml-es, kék dobozos szappanbuborék-fújó, amelyet már három éves kor felett használhatnak a fiúk és lányok is.

Bedazzle színes buborékfújó lila 50 ml (139511)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy kapd elő ezt a Bedazzle buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a sok-sok karikájába, hogy minél több színes buborékot kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és mosolyogtasd meg a barátaidat is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni, és még nyomot sem fog hagyni! Egy 50 ml-es, lila dobozos szappanbuborék-fújó, amelyet már három éves kor felett használhatnak a fiúk és lányok is.

Buborékfújó állatos kék 80 ml (149860)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, akkor csak kapd elő ezt a kék színű, aranyos elefántos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es kék, aranyos elefántos buborékfújó, amelyet már három éves kor felett használhatnak a fiúk és lányok is.

Buborékfújó állatos lila 80 ml (149860)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, akkor csak kapd elő ezt a lila színű, pandás buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es lila, pandás buborékfújó, amelyet már három éves kor felett használhatnak a fiúk és lányok is.

Buborékfújó állatos piros 80 ml (149860)

Buborékfújó állatos piros 80 ml Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó állatos rózsaszín 80 ml (149860)

Buborékfújó állatos rózsaszín 80 ml Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó állatos sárga 80 ml (149860)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, akkor csak kapd elő ezt a sárga színű, kismalacos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es sárga, kismalacos buborékfújó, amelyet már három éves kor felett használhatnak a fiúk és lányok is.

Buborékfújó állatos zöld 80 ml (149860)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, akkor csak kapd elő ezt a zöld színű, kutyusos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es zöld, kutyusos buborékfújó, amelyet már három éves kor felett használhatnak a fiúk és lányok is.

Buborékfújó Dinó kék 80 ml (149692)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még a dínókat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a kék színű, dínós buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es kék, dínós buborékfújó, amelyet három éves kor feletti fiúknak ajánlunk.

Buborékfújó Dinó lila 80 ml (149692)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még a dínókat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a lila színű, dínós buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es lila, dínós buborékfújó, amelyet három éves kor feletti fiúknak ajánlunk.

Buborékfújó Dinó piros 80 ml (149692)

Buborékfújó Dinó piros 80 ml Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó Dinó rózsaszín 80 ml (149692)

Buborékfújó Dinó rózsaszín 80 ml Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó Dinó sárga 80 ml (149692)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még a dínókat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a sárga színű, dínós buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es sárga, dínós buborékfújó, amelyet három éves kor feletti fiúknak ajánlunk.

Buborékfújó Dinó zöld 80 ml (149692)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még a dínókat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a zöld színű, dínós buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es zöld, dínós buborékfújó, amelyet három éves kor feletti fiúknak ajánlunk.

Buborékfújó játék szivárványos (173023)

Buborékfújó játék szivárványos Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó pisztoly tartállyal kék (164822)

Buborékfújó pisztoly tartállyal kék Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó pisztoly tartállyal piros-fekete (164822)

Buborékfújó pisztoly tartállyal piros-fekete Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó pisztoly tartállyal sárga (164822)

Buborékfújó pisztoly tartállyal sárga Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!

Buborékfújó Unikornis kék 80 ml (149686)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még az unikornisokat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a kék színű, unikornisos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es kék, unikornisos buborékfújó, amelyet három éves kor feletti lányoknak ajánlunk.

Buborékfújó Unikornis lila 80 ml (149686)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még az unikornisokat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a lila színű, unikornisos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es lila, unikornisos buborékfújó, amelyet három éves kor feletti lányoknak ajánlunk.

Buborékfújó Unikornis sárga 80 ml (149686)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még az unikornisokat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a sárga színű, unikornisos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es sárga, unikornisos buborékfújó, amelyet három éves kor feletti lányoknak ajánlunk.

Buborékfújó Unikornis zöld 80 ml (149686)

Vár a meleg napsütés, a kellemes szellő és a friss levegő, amelyek mellé már csak a szappanbuborékok hiányoznak! Egy kihagyhatatlan élmény a kisgyerekek számára a szappanbuborék-fújás, úgyhogy, ha te sem akarsz kimaradni ebből a szuper élményből, és még az unikornisokat is szereted, akkor csak kapd elő ezt a zöld színű, unikornisos buborékfújót, vegyél egy jó mély levegőt, és fújj bele a karikába, hogy szép nagy buborékokat kelts életre. Ha kifogytál a szuszból, akkor csak szaladj vele egy kört a kertben vagy a közeli parkban, és varázsolj mosolyt a többi gyerek arcára is a sok-sok buborékkal. Fújd, szaladj vele, vagy csak kapd el őket, a lényeg, hogy jól fogsz szórakozni! Egy 80 ml-es zöld, unikornisos buborékfújó, amelyet három éves kor feletti lányoknak ajánlunk.

Buborékfújó utántöltő citromsárga 500 ml (171789)

Ha a citromsárga a kedvenc színed mindenképp ezt az utántöltőt válaszd. Rengeteg buborékot fújhatsz ezzel a vidám színű utántöltővel, sőt a kupakjában még kifújó forma is található, így az utántöltő szett önmagában kitesz egy teljes értékű buborékfújót. Remek szórakozás a nyári napokra.

Buborékfújó utántöltő lila 500 ml (171789)

Ha a lila a kedvenc színed mindenképp ezt az utántöltőt válaszd. Rengeteg buborékot fújhatsz ezzel a vidám színű utántöltővel, sőt a kupakjában még kifújó forma is található, így az utántöltő szett önmagában kitesz egy teljes értékű buborékfújót. Remek szórakozás a nyári napokra.